TUOMIONVAROITUS

Uskon, että Jumala on varannut meille erityisen lupauksen tulossa olevia, kovia aikoja varten. Hän antoi sen valalla vannoen Aabrahamille ja hänen siemenelleen.
”Sen valan, jonka hän vannoi Aabrahamille, meidän isällemme; suodakseen meidän, vapahdettuina vihollistemme kädestä, pelkäämättä palvella häntä pyhyydessä ja vanhurskaudessa hänen edessään kaikkina elinpäivinämme”(Luuk.1:73- 75).

Jumala on vannonut pelastavansa meidät kaikista vihollisistamme, kaikista pelottavista asioista. Niin voimme palvella häntä kaikkina elämämme päivinä ilman pelkoa. Rakas lukija, Vihollisiamme ovat nälkä, alastomuus ja köyhyys.

Tämän Jumalan vannoman valan tulee olla luottamuksemme perustana kaikissa kriiseissä, vaaroissa ja pelottavina aikoina. Opettele se ulkoa! Olkoon se sinun pyhä perustelusi armon istuimen edessä!

Psalmissa 121 Daavid on kuvannut meille mitä vahvimman koskaan ihmiselle annetun perustelun Pyhästä Hengestä. Koko psalmi kertoo meille, että kaikki apu tulee meille yksinomaan Herralta. Psalmi 124 on toinen pyhä perustelu, erityinen lupaus tehdä sinut kykeneväksi rakentamaan erityistä luottamusta itsessäsi.

Juuri tällä hetkellä Amerikka on saanut ”tuomionvaroituksen” Jumalalta. Siinä on selvä erityinen merkki Jumalalta, joka heijastaa häntä vastaan tehtyjä syntejä. Kun nämä tuomiot tapahtuvat aivan meidän silmiemme edessä, ainoa suojamme on Jeesus -kilvessä. Juokse tänä päivänä kohtaamaan hänet salaisessa rukouskammiossasi. Anna juuriesi kaivautua syvälle häneen ja tiedä, että hän pitää sinusta huolen kaikissa olosuhteissa.

Ota haltuusi seuraavat erityiset lupaukset, jotta olet valmiina, mikä hyvänsä ja mitkä kaikki vaarat meitä kohtaavatkin:

”Oikeamielisille koittaa pimeydessä valkeus… Ei hän pelkää pahaa sanomaa, hänen sydämensä on vahva, sillä hän turvaa Herraan. Hänen sydämensä on luja ja peloton, kunnes hän vihdoin ilolla katselee ahdistajiaan”(Ps.112:4,7-8).

”Hän tuomitsee maanpiirin vanhurskaasti, vallitsee kansoja oikeuden mukaan. Niin Herra on sorretun linna, linna ahdingon aikoina. Ja sinuun turvaavat ne, jotka sinun nimesi tuntevat; sillä sinä et hylkää niitä, jotka sinua etsivät, Herra”(Ps.9: 8- 10).