MONET KÄRSIVÄT TÄNÄ PÄIVÄNÄ

Tiedän, että minä ja minun perheeni eivät ole ainoat kärsimykseen ja tuskaan joutuneet. Saan monia sydäntä särkeviä kirjeitä jumalisilta uskovilta, jotka käyvät läpi elämänsä suurinta koetusta.

Ei koskaan ennen ole ollut niin paljon syöpään sairastuneita. Ei koskaan ennen ole ollut niin paljon eron satuttamia, kun puolisot jättävät kodin ja hylkäävät avioliiton. Ei koskaan ennen ole ollut niin paljon taloudellisia huolia. Ei koskaan ennen ole ollut tällaista koetuksen, hämmennyksen, kivun ja syvän tuskan aikaa. Jumalan rakkaimmat lapsetkin käyvät läpi koettelemuksen tulen. On totta, että ”monta on vanhurskaalla kärsimystä”, mutta on myös totta, että ”Herra vapahtaa hänet niistä kaikista(Ps.34:19).

Olen rukoillut: ”Jumala sinä käskit meitä tulemaan uskalluksella armon istuimen eteen, että saisimme laupeuden ja löytäisimme armon, avuksemme oikeaan aikaan. Me tarvitsemme nyt sinun armoasi.”

Onko meillä kenelläkään toivoa näinä koetusten aikoina ilman Herran armoa? Mitä teemme uskovina, kun vihollinen tulee päällemme kuin tulva? Miksi sydämestään Kristukselle antautuneiden täytyy kärsiä niin tavatonta koetusta?

Ei minulla ole vastausta. Tiedän, että vanhurskaat kärsivät ja tiedän, että monet tätä lukevat jumaliset ihmiset loukkaantuvat. He ehkä kyselevät, miksi heidän pitää kestää niin paljon kipua. Tiedän myös, että ottaessasi paikkasi kaikkein pyhimmässä, joudut koetuksiin, joista et tiennyt mitään esipihassa.

Päivittäiset uutiset ovat täynnä kauhua ja väkivaltaa, mutta älä anna sen hetkeksikään sumentaa näkyä seurakunnasta, joka kohoaa ylös raunioista ja sekasorrosta ottamaan hallinnan ja vallan.

Pyhä, anteeksisaanut, levännyt ruumis, joka on kiinni päässä, Kristuksessa, tulee näkyviin yhä selvemmin. Tämä voitokas ruumis saa terävän, selvän näyn. Se käyttää hengellisiä lihaksiaan uhaten jopa Saatanan valtaa.

Kristuksen ruumiin tulevaisuuden ennuste on uskomattoman kirkas. Ei mikään tässä jumalattomassa maailmassa voi vaikuttaa siihen eikä muuttaa sen päämäärää.