HERRAN PÄIVÄ ON TULOSSA

Kun Herran päivä tulee, ei kukaan seuraavista pääse sisään: ”Pelkurien ja epäuskoisten ja saastaisten ja murhaajien ja huorintekijäin ja velhojen ja epäjumalanpalvelijain ja kaikkien valhettelijain "(Ilm.21:8). Tosiasiassa, kaikkien näiden ”osa on oleva siinä järvessä, joka tulta ja tulikiveä palaa”(sama jae).

Mieti New Age -uskon aiheuttamaa kauhua! Miljoonat ihmiset ovat täysin varmoja siitä, että he ottavat osaa uuteen maailmanjärjestykseen. He uskovat, että heille pian koittaa rauha ja täysi tyydytys. Kaikki syyllisyys, pelko ja tuomio katoavat. Synti ei enää vainoa heitä. He voivat vapaasti nauttia homoseksuaalisuudesta ja haureudesta ilman rangaistuksen, sairauden tai sakon pelkoa. He vakuuttavat itselleen: ”Pois minusta kaikki uudesti syntymisen uskonto! Pois kaikki tuomio, joka aiheuttaa ihmisille pahaa oloa ja itseinhoa. Me saamme uuden maailman, jossa voimme tehdä, niin kuin tahdomme. Kukaan ei häiritse tai saata meitä pois tolaltamme.”

He joutuvat kohtaamaan surullisen heräämisen. Kun he löytävät itsensä jumalattomasta helvetistä, pilkkaava paholainen julistaa innokkaana: ”Tervetuloa New Ageenne, tervetuloa uuteen maailmanjärjestykseenne!”

Helvetistä tulee varmaan itkun, valituksen ja hampaiden kiristyksen paikka. Siellä vasta valhe paljastuu: ikuisessa tulipätsissä. Yhtäkkiä tuomitut huutavat: ”Minua on petetty! New Age, jonka uskoin tulevan, onkin iankaikkinen helvetti!” Petoksen kauhu vain jatkuu lisääntyen koko ajan iankaikkisuuden läpi.

Ihmisjoukot Amerikassa kääntyvät okkultismiin: Hollywood- johtajat, Wallstreetin nousijat, Broadwayn näyttelijät, hallituksen johtajat, kaikkien kansanryhmien edustajat. He ottavat riemuiten vastaan New Agen väärän evankeliumin: skientologian, kanavoinnin (channeling), saatanan palvonnan, voodoon, astrologian ja kaikenlaiset idän demoniset uskonnot. He ovat sokeita, petettyjä, valheeseen uskovia!

Apostoli Pietari kertoo totuuden tulevasta uudesta maailmasta ja siitä, minkälainen se on oleva. Hän sanoo, että nykyinen maailma häviää. Se on kulkemassa kohti tulista ytimensulamista, jonka Jumala itse vaikuttaa. Todella, Herra päästää irti varaamansa tulen, puhdistaa sekä taivaat että maan: ”Mutta Herran päivä on tuleva niin kuin varas, ja silloin taivaat katoavat pauhinalla, ja alkuaineet kuumuudesta hajoavat, ja maa ja kaikki, mitä siihen on tehty, palavat”(2 Piet.3:10).