JUMALA TOIMII

Avainsanoma tämän päivän uskoville on, että Jumala on ennalta ohjelmoinut tulevaisuuden. Hän tietää tarkoin Kristuksen paluun, suuren ahdistuksen, tuomiopäivän ja Harmagedonin taistelun hetken. Ne ovat kaikki hänen kalenterissaan.

Jumala, joka hallitsee kaikkea taivasta ja maata, sanoi: ”Katso, kansakunnat ovat kuin pisara vesisangon uurteessa, ovat kuin tomuhiukkanen vaa'assa… Kaikki kansakunnat ovat niin kuin ei mitään hänen edessään, ne ovat hänelle kuin olematon ja tyhjä”(Jes.40:15, 17).

Jumala tahtoo meidän jatkavan työtä Kristuksen paluuseen saakka. Se tarkoittaa yksinkertaisesti, että meidän tulee toimia, ikään kuin loppu ei tulisikaan, ja elää, kuin se tulisi huomenna.

Jumalalla on edelleen tiedossaan päämme hiuksien lukumäärä. Hän pitää edelleen kirjaa putoavista varpusista, kuulee pyyntömme ennen kuin lausummekaan niitä ja vastaa niihin etukäteen. Hän antaa edelleen runsaasti enemmän, kuin me voimme anoa tai ymmärtää. Niin, miksi pitäisi pelätä? (ks. Matt.(6:25 -34).

Valmistautuneet uskovat, herätkää! Kaikki on hallinnassa, ja Jumala toimii! Hän pelastaa, parantaa, kastaa ja pitää huoneensa järjestyksessä. Pelkääminen on jumalanpilkkaa. Meidän on käsketty rohkaista itsemme Herrassa ja alkaa laulaa ja iloita, kun näemme viimeisen hetken lähestyvän. Joku voi kysyä: ”Miten voisin riemuita, kun näen tämän vanhan synnin kiroaman maailman hajoavan?”

Minun vastaukseni on Raamatun sana: ”Sillä me tiedämme, että koko luomakunta yhdessä huokaa ja on synnytystuskissa hamaan tähän asti… odottaen lapseksi ottamista, lunastusta” (Room.8:22- 23).

Synnyttävä nainen saattaa huutaa kipunsa tähden, kuitenkin hänen sydämensä iloitsee, koska lapsi syntyy. Jumalan valtakunta on tulossa. Saatanan valtakunta hajoaa. Niinpä uskova voi sanoa luottaen: ”Jumalalla on kaikki hallinnassa.!