HÄNEN ÄÄNENSÄ TUNTEMINEN

”Minun lampaani kuulevat minun ääntäni, ja minä tunnen ne, ja ne seuraavat minua”(Joh.10:27).

Ne, jotka todella tuntevat Jumalan, ovat oppineet erottamaan hänen äänensä kaikista muista äänistä. Hän haluaa sinun olevan täysin vakuuttunut siitä, että hän haluaa puhua sinulle, kertoa sinulle asioita, joita et ole koskaan nähnyt ja kuullut aiemmin.

Uskon, että Jumalan äänen kuulemiseen tarvitaan kolme asiaa:
  1. Järkkymätön luottamus siihen, että Jumala haluaa puhua sinulle. Tästä sinun pitää olla täysin vakuuttunut. Hän on tosiaankin puhuva Jumala ja hän haluaa sinun tuntevan hänen äänensä niin, että voit tehdä hänen tahtonsa. Jumalan antamat käskyt eivät koskaan riko Raamatun rajoja. 
  2. Laatuaika ja hiljentyminen: Sinun pitää haluta sulkeutua hänen kanssaan ja antaa muitten äänten vaieta. Jumalahan puhuu meille pitkin päivää. Joskus, kun hän haluaa rakentaa jotakin erityistä, hänen äänensä tulee esiin vasta, kun suljet ulos kaikki muut äänet. 
  3. Pyydä uskossa. Me emme saa Jumalalta mitään (mukaan lukien hänen äänensä kuulemisen), jollemme todella usko hänen voivan valaista mieltänsä meille, tehdä meidät kykeneviksi ymmärtämään hänen täydellistä tahtoaan! 
Ei Jumala kiusaa! Hän ei halua antaa vihollisen pettää sinua. Kun Jumala puhuu, sitä seuraa aina rauha. Saatana ei pysty jäljittelemään sitä rauhaa!

”Mutta, joka menee ovesta sisälle, se on lammasten paimen. Hänelle ovenvartija avaa, ja lampaat kuulevat hänen ääntänsä; ja hän kutsuu omat lampaansa nimeltä ja vie heidät ulos. Ja laskettuaan kaikki omansa ulos hän kulkee niiden edellä, ja lampaat seuraavat häntä, sillä ne tuntevat hänen äänensä. Mutta vierasta ne eivät seuraa, vaan pakenevat häntä, koska eivät tunne vierasten ääntä" (Joh.10:2-5).