SINÄ TARVITSET PYHÄÄ HENKEÄ

Jos haluat olla hyvä sotilas Herran Jeesuksen Kristuksen palveluksessa, ei riitä, että olet pelastunut. Paljon muuta on sinua varten: Sinä tarvitset Pyhän Hengen kastetta!

Paavalin aikaan jotkut uskovat eivät edes tienneet, kuka Pyhä Henki oli. ”Ja hän sanoi heille: ’Saitteko Pyhän Hengen silloin, kun te tulitte uskoon?’ Niin he sanoivat hänelle: ’Emme ole edes kuulleet, että Pyhää Henkeä on olemassakaan’ "(Ap.t.19:2). Nämä ihmiset olivat pelastettuja, mutta on selvää, etteivät he olleet täyttyneet Pyhällä Hengellä.

Uskon, että me pelastumme Pyhän Hengen voiman ja hoidon kautta. Raamattu lisää tähän, että on olemassa myös Pyhän Hengen kaste. Pyhä Henki voi myös täyttää uskovia.

Jeesus ei lähettänyt opetuslapsiaan maailmaan, ennen kuin he olivat saaneet Pyhän Hengen kasteen. Opetuslapsilla oli puhdas sydän ja usko sairaiden parantamiseen, ja he olivat myös hänen ylösnousemuksensa todistajia. He olivat valmiit jopa kuolemaan hänen puolestaan, joten mitä muuta voisi olla?

Selvästikin oli enemmän! ”Vaan, kun Pyhä Henki tulee teihin, niin te saatte voiman, ja te tulette olemaan minun todistajani sekä Jerusalemissa että koko Juudeassa ja Samariassa ja aina maan ääriin saakka"(Ap.t.1:8).

Haluatko todella Pyhää Henkeä? Sinun pitää olla aivan varma siitä, että tämä kuuluu sinulle. Sinun pitää joutua paikkaan, jossa tiedät, ettet ole mitään, tiedä mitään etkä voi tehdä mitään ilman Pyhän Hengen voimaa ja johtoa.

Päivän jokaisena hetkenä maailman laajuiset ihmisjoukot ovat lukeneet Raamatustaan tämän lupauksen tai ovat kuulleet siitä julistettavan. Niinpä he rukoilevat ja saavat Pyhän Hengen kasteen.

”Ja on tapahtuva viimeisinä päivinä, sanoo Jumala, että minä vuodatan Henkeni kaiken lihan päälle, … niinä päivinä minä vuodatan Henkeni”(Ap.t. 2:17 -18). Sinun pitää vain pyytää häntä: ”Kuinka paljoa ennemmin taivaallinen Isä antaa Pyhän Hengen niille, jotka sitä häneltä anovat!" (Luuk.11:13)