JUMALALLE KAIKKI ON MAHDOLLISTA

Aivan äskettäin meille saapui sydäntä särkevä kirje eräältä vangilta. Hän kirjoitti:

”Pastori Dave, olen vankilassa seksuaalisen riippuvuuden takia. Tiedän, etten ole syntynyt tällaisena, vaan olen tullut sellaiseksi. Olen ollut naimisissa kolme kertaa ja minulla on neljä lasta.

On totta, että haluan lakata, mutta en kuitenkaan tee niin. Lakkasin tupakoimasta ja kärsin vieroitusoireet. Se ei ollut vaikeaa, mutta en ole päässyt irti pornografiasta. Uskon todella Jumalan parantavaan voimaan ja olen rukoillut ja pyytänyt Häntä apuun. En vain näytä löytävän pakotietä perversiostani.

Halu Herran tahdon tekemiseen on aina mielessäni. Työnnän sen kuitenkin jatkuvasti syrjään ja lankean takaisin himooni. Olen valehdellut Jumalalle, luvannut, etten tee sitä enää koskaan, mutta menen siihen aina takaisin.

Tunnen tuskaa, koska tiedän, että olen väsyttänyt Herran. Kun menen kirkkoon, koen itseni kaksinaamaiseksi. On ihmisiä, jotka kunnioittavat minua, koska olen antanut heille hyviä neuvoja, joita en ole itse pitänyt. Soitan pianoa ja laulan kirkossa, mutta se ei tunnu oikealta, koska en itse ole oikein.

Mieluummin kuolisin ja menisin helvettiin, kuin ikinä enää vaivaisin toista viatonta ihmistä. En kuitenkaan halua mennä helvettiin. Haluan palvella Jumalaa. Haluan Hänen rakkauttaan. Olen ansassa, koska vihaan tekemistäni ja kuitenkin jollakin tavoin pidän siitä. En tiedä, mitä tekisin.”

Minä sanoin tälle nuorelle miehelle: ”Älä luovu toivosta. Jumala haluaa antaa sinulle parannuksen.”

Sinun pitää uskoa, ettei mikään elämässäsi ole mahdotonta Jumalan kanssa. Paholaisen aseista ei mikään ole sellainen, ettei Herra voi sitä murtaa.

Niinpä rakas pyhä, pidä kiinni uskosta! Usko, että Jumala voi täydellisesti muuttaa elämäsi. Jos Hän muutti riivaajan valtaaman miehen, paransi verenvuototautia sairastavan naisen ja herätti kuolleista Jairuksen tyttären (ks. Mark.5), Hän voi tehdä sen sinullekin. Meidän Jumalamme voi korjata kaiken.

"Ihmisille se on mahdotonta, mutta ei Jumalalle; sillä Jumalalle on kaikki mahdollista" (Mark.10:27).