LUOTTAMUS JUMALAAN VAIKEUKSIAKOHDATESSA

Mikään ei anna Jumalalle enemmän kunniaa kuin se, että luotamme häneen, kun kohtaamme vaikeita aikoja. Kuinka nopeasti unohdammekaan ihmeet ja aiemmat siunaukset!

Psalmissa 106 me luemme, kuinka Israel näkiuskomattoman ihmeen Punaisen meren upottaessa egyptiläisten armeijan, hukuttaen jokaisen sotilaan. "Vedet peittivät heidän ahdistajansa, ei yhtäkään niistä jäänyt jäljelle. Silloin he uskoivat hänen sanansa, veisasivat hänen ylistystään." (Ps.106:11- 12). Sittenseuraavat sanat: "Mutta pian he unohtivat hänen tekonsa" (j.13).

Me emme voi perustaa uskoamme entisiinkokemuksiimme. Unohdamme liian helposti, ja muistimme on kuin seula. Menneen kokemukset eivätauta meitä nykyisissä vaikeuksissa. Me tarvitsemme tuoretta uskoa, joka ankkuroituu päivittäiseen Jumalan Sanan nauttimiseen, tuoreeseen sanaan Jumalalta!

Luota Jumalaan kohdatessasi vaikeuksia. Jumala antaa sinulle lisää armoaan, riittävyyttään ja voimaansa.
Vaatii uskon rohkeutta luottaa Jumalaan kovienvaikeuksien edessä. Se vaatii kaikkien asioiden täydellistä antamista hänen huolehtiviin käsiinsä. Tulee aikoja,jolloin joudumme tosi syvälle. Silloin meidän tuleeheittää kaikki huolemme hänelle. Tällainen rohkea uskomiellyttää häntä eniten.

Usko on meidän ainut toivomme, meidän ainut tapamme päästä vaikeuksista. Ottakaamme siis askel eteenpäin jaantakaamme kaikki hänen hoitoonsa!