USKON TULEE PERUSTUA JUMALAN SANAAN

Jumala murehtii siitä että hänen kansansa usko horjuu. Hän murehtii sitä, etteivät he luota häneen kriiseissään. Rakkaani, meidän suurin syntimme on haluttomuutemmeuskoa, että hän tekee, mitä on luvannut. Se loukkaa häntä enemmän kuin aviopuolison pettäminen, huorinteko, huumeiden tai alkoholin väärinkäyttö tai mikä tahansa lihan synti.

Hänen sanansa sanoo: "Näin Herra tietää pelastaa jumaliset kiusauksesta…" (2 Piet. 2:9). "Jumala on uskollinen, hän ei salli teitä kiusattavan yli voimienne, vaan salliessaan kiusauksen hän valmistaa myös pääsyn siitä, niin että voitte sen kestää" (1 Kor.10:13).

Nämä jakeet ovat joko evankeliumia tai valheita. Jos ne ovat evankeliumia, meidän tulee tukeutua niihin. Jumala haluaa meidän kykenevän sanomaan: "Herra, jos kuolen seisoessani tässä, luottaen sinun huolenpitoosi, niin anna minun kuolla uskossa. Elän tai kuolen, minä olen sinun."

Tulkoot helvetin tuulet ja aallot ylitsesi. Kohdatkoon sinua mikä hyvänsä. Jumalamme sanoo, että hän pystyy ja tietää,kuinka vapauttaa sinut.

Hän tarkoitti, että sinulla ja minulla olisi ilo, rauha, voitto ja lepo vaeltaessamme täällä. Hän etsii miehiä ja naisia,jotka seisovat lujina kaikkea sitä vastaan, mikä on tulossa tässä pimeässä ajassa. Hän etsii palvelijoita, jotka seisovat vakaina ja levollisina, koska Kristus elää heissä.

Jumala haluaa sinun pääsevän sellaiseen luottamuksen tilaan. Hän ei halua sinun ikinä enää pelkäävän, vaantodella lepäävän hänen voimassaan ja taidossaan. Hän tietää, kuinka vapauttaa sinut kaikista ansoista, koetuksistaja kiusauksista - jos vain luotat häneen.