JEESUKSEN LÄSNÄOLO

Aistivatko vieraanne Jeesuksen läsnäolon kodissanne? Levittäytyykö Hänen pyhyytensä tuoksu perheeseesi, avioliittoosi, suhteisiisi? Onko teillä esirukouksen kyyneleitä perheen jäsenten puolesta, särkyneisyyden itkua, vakavaa halua suoristaa väärät asiat? Vai, hallitseeko liha?

Jokaisessa kristityssä kodissa pitäisi olla korotettu paikka, erottautumisen vuori maailmasta ja lihasta, pyhä juhlasali Kristuksen kanssa. Tätä ei kuitenkaan tapahdu monissa uskovissa kodeissa, koska he ovat lihan saastuttamia. Löyhä suhtautuminen seksuaalisuuteen, irstas pahuus on sallittu TV:n ja internetin välityksellä.

Kuinka ihmeissään enkelit ovatkaan, kun he joutuvat todistamaan sellaista pahuutta kodeissa, joissa pitäisi vallita Jeesuksen läsnäolon harjoitus. Uskovien joukot viettävät nyt aikaa selaten pornoa netissä, lainaten aistillisia elokuvia, juoden TV:n vääristyneisyyttä ja jättäen huomiotta sen, kun elokuvissa pilkataan Kristuksen nimeä. Sitten he ihmettelevät, miksi hengellisen kuoleman uhka leijuu heidän kotinsa yllä.

Pyhän Hengen työ on tuoda ja ylläpitää Kristuksen läsnäoloa ja voimaa kodeissamme, seurakunnassamme, sydämessämme. Lukuisat ihmisjoukot jatkavat Hengen murehduttamista epäjumalanpalvelemisella. Onko mitään järkeä rukoilla pelastumattomien läheistemme puolesta, jos oma kotimme on saastunut?

Jumalan tarkoitus on tehdä sarja ihmeitä, jotka valloittavat meidän mielemme ja sydämemme. Hänellä oli tämä suunnitelma meidän elämällemme jo ennen maailman perustamista. Jos Hän kerran on tehnyt sellaisen liiton suunnitelman, silloin se varmasti tulee tapahtumaan. Muutamat eivät tosin pääse juhlapöytään. Ne, joista on tullut penseitä, helpon rakastajia, ihmisiä, jotka ovat antautuneet maailman nautinnon – hulluuteen. Kukaan heistä ei pääse juhlapöytään. 


Profeetta Jesaja kuvaa niitä, jotka ovat läsnä juhlaillallisella seuraavaan tapaan: ”Ja Herra Sebaot laittaa kaikille kansoille tällä vuorella pidot rasvasta, pidot voimaviinistä, ydinrasvasta, puhtaasta voimaviinistä”(Jes.25:6). Tässä puhutaan ihmisistä, jotka eivät tyydy vain Jumalan Sanan maitoon. Nämä palvelijat rakastavat Herransa moitetta. He isoavat vahvaa totuutta, Jumalan paimenen koettelemaa, testaamaa sanaa, sanomaa, johon on lisätty Pyhän Hengen tuli. He etsivät päivittäin Jumalan Sanaa myös itseänsä varten, janoisina juomaan Hänen jalostettua, pitkään kypsytettyä viiniään.