VIIMEISINÄ PÄIVINÄ

Juuri tällä hetkellä elämme raamatullista ajanjaksoa, jota kutsutaan “myöhäissateeksi”, ja Jumalan suunnitelma on pantu liikkeelle. Kaikkialla maailmassa Saatanan kaupungin korkeat muurit romahtavat alas.

Ajattele, mitä tapahtui kommunismille. Muurit kirjaimellisesti sortuivat Saksassa, Venäjällä ja läpi Itä-Euroopan. Miljoonat, jotka aiemmin elivät Saatanan tyrannian alla, ovat päässeet vapaaksi, ja monet kuulevat evankeliumia julistettavan ensimmäistä kertaa. ”Vahva kansa”, ennen synnin kovettama ylistää nyt Jumalaa

Kerronpa sinulle, että elämme erityistä aikaa. En ole koskaan nähnyt mitään samanlaista yli viisikymmenvuotisen työni aikana. Tiimimme veti kiertuetta Nigeriassa, ja viisisataa tuhatta ihmistä tuli mukaan yhtenä ainoana iltana. On siis Jumalan nälkää, joka näyttää olevan ennalta arvaamaton. Emme olisi koskaan voineet uneksiakaan sellaisesta, mitä näemme tapahtuvan nyt.

Yksi näitä ihmeitä tapahtuu juuri Iranissa. Monta vuosikymmentä sitten sielläkin painettiin kirjani Risti ja Linkkuveitsi. Arviolta kaksikymmentäviisi tuhatta kirjaa on ollut levityksessä. Jeesus- elokuvaakin on näytetty sadoille ryhmille salaa. Nyt sadat tuhannet iranilaiset pelastuvat näidenkin evankeliumin julistuksen muotojen kautta.

Sain äskettäin ravisuttavan viestin Teen Challenge- huumeohjelmasta Lähi-idästä maasta, jonka nimeä en voi mainita. Hallitusviranomaiset myöntävät, että ongelma menee heidän voimiensa ja resurssiensa yli. Jeesuksen vapauttava voima Teen Challengen työn kautta sadat opiskelijat ovat pelastuneet ja päässeet vapaiksi.

Eräs opiskelija, joka on nykyisin erään helluntaiseurakunnan johtajistoa, kertoo, että maan huumekeisari tuli Teen Challengen valmistujaisseremoniaan. Tämä mahtava islamilainen johtaja kuuli monen tusinan nuorukaisen nousevan ylös ja todistavan, kuinka Jeesus paransi heidät heidän riippuvaisuudestaan. (Keisari ei luultavasti tiennyt, että yli sata opiskelijaa on lähtenyt perustamaan seurakuntia ympäri maata). Tätä nykyä hallitus tunnustaa Teen Challengen menestyneimmäksi huumeohjelmaksi maassa.

Tätä tapahtuu kaikkialla maailmassa uskomattomassa mittakaavassa: Saatanan kaupunki romahtaa maahan!

”Ja on tapahtuva viimeisinä päivinä, sanoo Jumala, että minä vuodatan Henkeni kaiken lihan päälle”(Ap.t.2:17).