TULEVINA PÄIVINÄ

Tulevina päivinä monet joutuvat Kristuksen voiman ja läsnäolon valtaan. Ne, jotka palaavat täysin hänen luokseen, jotka tekevät parannusta, antavat anteeksi ja aterioivat Hänen kanssaan rukouksessa ja Sanassaan, näkevät kaikki kyyneleensä muuttuvan iloksi. Joka puolella maailmaa juuri nyt vuolaat kyynelvirrat vuotavat niiden silmistä, jotka jo ovat päässeet vapaiksi. Saatanan vuosisataisten kahleiden jälkeen ihmiset pääsevät niistä ja itkevät parannuksen ja ylistyksen kyyneleitä Vapahtajalleen.

Jesaja profetoi, että me itkemme, kun näemme Jumalan ihmeteot keskuudessamme. ”Ja sinä päivänä sanotaan: ’Katso, tämä on meidän Jumalamme, jota me odotimme meitä pelastamaan; tämä on Herra, jota me odotimme: iloitkaamme ja riemuitkaamme pelastuksesta, jonka hän toi’ "(Jes.25:9). Jesaja oli niin innoissaan näkemästään, että hän melkein räjähti ihmetyksestä.

”Hän … ottaa pois kansansa häväistyksen kaikesta maasta”(Jes.25:8). Häväistys tässä tulee hepreankielen sanan juuresta, joka tarkoittaa ”valitusta, häpeää”. Tämä puhuu Saatanan voimasta, joka pilkkaa ja valittaa hurskaita uskovia vastaan. Sellaiset hyökkäykset tulevat useimmiten silloin, kun rukoilemme läheistemme pelastuksen puolesta, että he pääsisivät ulos riivaajien linnakkeesta.

Ehkä olet kuullut näistä helvetin häpeällisistä moitteista. Ne suututtavat sinua: ”Sinä kerskut sillä, että Jumala vastaa rukouksiin. No, missä se vastaus nyt on? Olet paastonnut ja rukoillut lapsesi puolesta vuosikaudet saamatta vastausta. Kaiken tämän ajan jälkeen mikään ei ole muuttunut. Ei hän koskaan pelastu”.

Seuraavaksi kuulet tämän syytöksen: ”Se on sinun vikasi. Sinä kylvit kapinan siemenen lapseesi (tai siihen ystävään tai läheiseen). Sinä se kovetit hänen sydämensä”. Rakas lukija, tämä on paholaisen tyypillisin moite Jumalan kansaa kohtaan, eikä meidän pidä koskaan kuunnella sitä. Sen sijaan meidän tulee seisoa Jumalan varman Sanan päällä: ”Hän … ottaa pois kansansa häväistyksen kaikesta maasta”(Jes.25:8).