VARASTETUT VUODET by Nicky Cruz

Kun minun isäni lähti tästä maailmasta, hän teki sen laulaen ylistystä Jeesukselle. Myöhäisellä iällään hän luopui noituudesta, sanoutui irti Saatanasta ja otti vastaan Jeesuksen Herrana ja Vapahtajana. Äitini toi hänet Herran luokse ennen kuolemaansa, ja nyt nuo kaksi ovat yhdessä taivaassa, tanssimassa kultaisia katuja pitkin, paistattelemassa Jumalan kirkkaudessa, nauttimassa uudesta iankaikkisesta kodistaan Jumalan kanssa. Kun suljen silmäni, voin melkein kuulla heidän huutavan ylistystään uudelle kuninkaalleen. Heidän Vapahtajansa! Heidän ihana Pelastajansa!

Nyt toivoisin, että isäni olisi voinut nauttia sellaista elämää maan päällä. Antaisin mitä tahansa, että olisin voinut nähdä hänet ylistämässä Jumalaa maan päällä yhtä intohimoisesti kuin hän palveli Saatanaa. Hän olisi ollut tehokas todistaja, niin voimallinen evankelista, niin suuri ja mahtava Jumalan Sanan saarnaaja.


Kaiken hän teki intohimoisesti. Hänen uskonsa olisi ollut niin todellinen ja vahva ja sammumaton. Hän olisi tehnyt suuria ihmeitä. Hän olisi luottanut Jumalaan täysin, juonut Hänen Sanaansa, seurannut Häntä, minne ikinä Hän olisi johtanut. Hänen sydämensä olisi palanut sielujen voittamiselle. Sellainen mies hän nimittäin oli.

Se sijaan, että olisi pelännyt paholaista, hän olisi viettänyt elämänsä vahingoittaen häntä, voittaen hänet, ruhjoen häntä. Hän olisi ollut sellainen vaikuttaja tässä maailmassa. Jos vain isäni olisi löytänyt Jeesuksen nuorella iällään.

Älä anna Saatanan varastaa elämääsi ja sydäntäsi samalla tavalla, kuin hän ryösti isäni. Älä kuuntele hänen valheitaan. Älä ihastu hänen viettelyksiinsä tai anna hänen viedä sinua harhaan tyhjillä lupauksillaan. Pane uskosi Jeesukseen. Anna elämäsi Hänelle, joka haluaa nostaa sinut ylös, ei sille, joka vetää sinua maahan. Hänelle, joka rakastaa sinua ja huolehtii sinusta, joka antaa todellisen voiman ja vahvuuden, ei vain surkeita näytöstemppuja.

Älä anna Saatanan ryöstää sinua, niin kuin hän ryösti isäni. Älä anna hänen sokaista sinulta totuutta Jumalan hyvyydestä. Pane luottamuksesi erityislaatuiseen Jumalaan. ”Varas ei tule muuta kuin varastamaan ja tappamaan ja tuhoamaan. Minä olen tullut, että heillä olisi elämä”(Joh.10:10).