IANKAIKKISET KÄSIVARRET by Claude Houde

Jumala ei hylkää ketään, joka vakavalla sydämellä tulee takaisin Hänen luokseen uudelleen rakentamaan hengellistä elämäänsä, joka on rikkoutunut! Haluan jakaa sinulle lupauksen. Usko se. Mieti sitä. Pidä kiinni siitä ja niin, niin lähellä sydäntäsi. Lupaukset ovat Jumalan rakkauskirjeitä, tarkoitettuja sinulle, kirjoitettuja sinulle Hänen uskollisuutensa sivuille Hänen vuotaneen verensä tähden sinun vuoksesi.

”Ei kukaan ole niin kuin Jesurunin Jumala, joka kulkee taivasten yli sinun apunasi ja korkeudessaan pilvien päällitse. Sinun turvasi on ikiaikojen Jumala, sinua kannattavat iankaikkiset käsivarret”(5 Moos.33:26 - 27).

Kun olet tehnyt pahimmat virheesi, ja elämän myrskyt raivoavat, kun olet niin häpeissäsi, että haluat kadota, kun olet langennut syvälle ja katsot alas, voit aina nähdä alapuolellasi iankaikkiset käsivarret. Jos vaatii kaikkesi, että jaksat juuri ja juuri poimia maasta ensimmäisen ja pienimmän kiven alttarisi uudelleen rakentamista varten ja sinun yrityksesi tulla takaisin Jumalan luokse ja Hänen kutsuna sinun elämääsi varten tuntuu niin merkityksettömältä ja todella toivottomalta, sinä kuulet aina Hänen äänensä puhuvan sinulle nämä sanat: ”Särjettyä ruokoa hän ei muserra, ja suitsevaista kynttilänsydäntä hän ei sammuta. Hän levittää oikeutta uskollisesti. Hän itse ei sammu eikä murru, kunnes on saattanut oikeuden maan päälle”(Jes.42:3-4).

Kun meidän uskomme on vahva ja alttarimme suorassa ja seisomme suorana Jumalan edessä sitoutumisemme kaikella innolla ja meidän silmämme katsovat korkealle taivaaseen, sellaisina aikoina ei ole vaikea uskoa, että Hänen käsivartensa voivat kantaa meitä. Koemme armon hetkiä ja ihmeellisiä vastauksia rukouksiimme. Hänen läsnäolonsa on niin lähellä ja niin todellinen. Me pystymme saavutuksiin, jotka yllättävät meidät itsemmekin ja täyttävät meidät ihmetyksellä ja intohimoisella ylistyksellä. Hänen kasvonsa on niin lähellä, että voimme melkein koskea Häntä. Hänen sanansa on makea ja liikuttaa meitä.

__________
Claude Houde, johtava pastori Eglise Nouvelle Vie (Uuden Elämän Seurakunnassa) Montrealissa, Kanadassa on usein puhujana Expect Church Leadership-konferensseissa, joita World Challenge vetää kaikkialla maailmassa. Hänen johdossaan Eeden Elämän Seurakunta on kasvanut kourallisesta ihmisiä enempään kuin 3 500 seurakuntalaiseen siinä osassa Kanadaa, jossa on vähän protestanttisia seurakuntia.