KAIKKIEN IHMISTEN SUOSIOSSA by Carter Conlon

Saanko kysyä sinulta jotakin tänään Jumalan puolesta? Haluatko rakastaa lähimmäisiäsi niin kuin Jeesus kehotti?

Haluatko avata kotisi toisille, jos on tarpeen, antaa omastasi toisten tarpeisiin Kristuksen ruumiissa? Haluatko olla astia, jonka kautta Jumala antaa juomaa janoiselle? Ruokaa nälkäiselle? Vaatteita alastomalle? Suojaa asunnottomalle?

Älä nyt vain ymmärrä minua väärin, en tarkoita, että sinun pitäisi mennä ulos ja kutsua paikalle kiinteistönvälittäjä, myydä talosi tai asuntosi, mennä pankkiin, ottaa tililtäsi kaikki säästösi ja vain heitellä kaikki tuuleen. Haluan sanoa, että Jumala ennalta nähdessään edessämme olevat päivät, tietää, mitä meidän tulee kuulla ja miettiä, sillä tässä on todellinen korvamerkki Jeesuksen Kristuksen seurakunnalle. Se on myös kyseessä Apostolien teoissa: ”Ja he olivat alati, joka päivä, yksimielisesti pyhäkössä ja mursivat kodeissa leipää ja nauttivat ruokansa riemulla ja sydämen yksinkertaisuudella, kiittäen Jumalaa ja ollen kaiken kansan suosiossa. Ja Herra lisäsi heidän yhteyteensä joka päivä niitä, jotka saivat pelastuksen”(Ap.t.2:46- 47).

Kun sanotaan ”ollen kaiken kansan suosiossa”, uskon sen tarkoittavan juuri sitä, minkä Jeesus oli sanonut opetuslapsilleen: ”Siitä kaikki tuntevat teidät minun opetuslapsikseni, jos teillä on keskinäinen rakkaus"(Joh.13:35).

Viimeisten vuosikymmenten aikana monet ovat tehneet paljon todistaakseen Jumalan läsnäoloa heidän keskuudessaan. Uuden käskyn noudattaminen on kuitenkin ainoa todiste! Kielillä puhumista voi matkia, Pyhän Hengen lahjoja voi teeskennellä, profetia voi olla lihallista. Kaikki tämä voi olla petosta, mutta jatkuvaa, hyvää tarkoittavaa, itsensäuhraavaa rakkautta ei voi teeskennellä, ainakaan kovin pitkään. Siksi, kun maailman ihmiset näkevät Kristuksen ruumiin elävän aidossa yhteydessä, se on voimakas vastakohta tämän sukupolven itsekeskeisyydelle ja jakautuneisuudelle. Heillä ei ole muuta mahdollisuutta kuin tunnistaa, että tämän voi saada aikaan vain Jumalan Henki!

__________

Carter Conlon tuli mukaan Times Square Churchin työhön vuonna 1994 perustajamme, David Wilkersonin kutsusta. Hänet asetettiin vanhemman pastorin virkaan vuonna 2001. Vahvana, tunnollisena johtajana, hän on usein puhujana työntekijäkonferensseissa, joita World Challenge pitää kaikkialla maailmassa.