JUMALA ON KILPEMME

Kun Jumala pyytää palvelijoitaan astumaan tuntemattomaan, sitä ei tapahdu vain kerran. Se on vaellusta, joka vaatii koko elinaikamme. Kuuliaisuutemme tuottaa meille kuitenkin suuren palkkion: ”Abramille näyssä tämä Herran sana: ’Älä pelkää, Abram! Minä olen sinun kilpesi; sinun palkkasi on oleva sangen suuri’ " (1 Moos.15:1).

Tässä Jumala antaa meille ihanan julistuksen: Ne, jotka tottelevat Häntä ja astuvat ulos

tietämättä, mitä heille tulee tapahtumaan, sokeasti luottaen Hänen Sanaansa, eivät ole koskaan Hänen suojeluksensa ulkopuolella. Hän sanoo: ”Minä suojaan heitä kilvellä. ja olen heidän palkkionsa. Annan heille itseni”. ”Sillä sinä, Herra, siunaat vanhurskasta, sinä suojaat häntä armollasi niin kuin kilvellä”(Ps.5:12).

Jumala pyysi erästä seurakuntamme entistä jäsentä, tunnustettua näyttelijätärtä luopumaan ammatistaan täydellisen kuuliaisuuden osoituksena. Hän tiesi sydämessään, että erraHerra käski hänen jättää sen kaiken taakseen. Niinpä hän pani syrjään parhaan näyttelijäsuorituksensa palkkion ja

Herra käski häntä jättämään sen elämän taakseen. Niin hän hylkäsi parhaan näyttelijäsuorituksen palkintonsa ja astui suureen tuntemattomaan. Hänellä ei ollut työtä tai takuuta minkäänlaisesta työstä: Hän lähti tietämättä, mihin oli menevä.

Aivan seuraavana päivänä hänen agenttinsa soitti kertoakseen, että hänelle oli tarjottu pääosaa elokuvassa, jossa oli mukana kolme parasta näyttelijää alalla. Sen jälkeen kun hän laski luurin alas, hän sanoi: ”Ei, Saatana, tiedän, mitä sinä yrität. En aio muuttaa mieltäni.”

Rakas lukija, Näin tulee tapahtumaan monille. Kun astut ulos uskon kuuliaisuuteen, paholainen tuo houkutuksia vetääkseen sinut takaisin tottelemattomuuteen. Kuuliaisuus maksaa aina jotakin!

Samalla viikolla näyttelijä meni oikeuden eteen ja voitti suuren voiton huoltajakiistassa. Hänen kilpensä toimi hänen hyväkseen! Hän oli voittanut Kristuksen ja hänen palkkionsa oli ollut Herra itse.