VAHVISTETTUINA SUURIA ASIOITA VARTEN - Nicky Cruz

Meille, sinulle ja minulle, on annettu suurempi lahja, kuin olemme ikinä kuvitelleet ja anoneet. Meille on uskottu voimallisin siunaus, jonka koskaan voimme saada: Pyhän Hengen lahja. Pyhä Henki on Jumala, joka asuu meissä, ohjaa, johdattaa ja vahvistaa meitä suuria, valtavia tekoja varten.

Lahja tulee suuren vastuun kera. Meidän tulee ottaa se ja käyttää sitä Jumalan kunniaksi. Käytä sitä Jumalan kunnian kuuluttamiseen, työn lisääntymiseen Jumalan valtakunnassa.

Kun liikumme Jumalan siunauksessa, emme voi koskaan unohtaa tämän siunauksen lähdettä tai syytä siihen, miksi Hän siunaa meitä. Se ei anna meille mukavaa oloa, vaan vahvistaa meitä suurempaan palvelukseen.

Kukaan ei ole enemmän innoissaan sielujen voittamisesta kuin Jumala. Hänen sydämensä palaa niille, jotka tarvitsevat Hänen rakkauttaan ja anteeksi antamustaan, niille, jotka kieltäytyvät uskomasta tulevaisuuttaan Hänelle. Heidän vielä tulee ymmärtää, kuinka paljon Hän rakastaa heitä ja välittää heistä, kuinka paljon Hän haluaa pitää heitä hellässä sylissään, suudella pois kivut ja tuoda heidät iankaikkisuuden huomaan.

Jumala elää nähdäkseen sen päivän, kun taivas kirjaimellisesti ratkeaa liitoksistaan sielujen tähden. Hän on antanut sinulle ja minulle mahdollisuuden nähdä sen, kun se tapahtuu. Hän on pannut uskonsa meihin kantaaksemme tätä kuormaa Hänelle, kantaaksemme Hänen toivon sanomaansa kadotetulle maailmalle. Hän kaipaa sitä, että syvällä sydämessämme kehittyisi sielujen nälkä.

Jos et ole vielä saanut intohimoa sieluihin, sellaista, jota Jumala haluaisi meillä kaikilla olevan, sellaista, jota Jeesus näytti elämänsä aikana täällä maan päällä, niin ala tänään pyytää Jumalaa polttamaan se sinun sydämeesi.

”Vaan, kun Pyhä Henki tulee teihin, niin te saatte voiman, ja te tulette olemaan minun todistajani sekä Jerusalemissa että koko Juudeassa ja Samariassa ja aina maan ääriin saakka"(Ap.t.1:8).

__________
Nicky Cruz, kansainvälisesti tunnettu evankelista ja tuottoisa kirjailija, kääntyi Jeesuksen Kristuksen luokse väkivallan ja rikoksen elämästä kohdattuaan David Wilkersonin New Yorkissa v. 1958. Hänen dramaattinen kääntymiskertomuksensa julkaistiin ensi kerran David Wilkersonin kirjassa Risti ja Linkkuveitsi ja myöhemmin hänen omassa suosikkikirjaksi muodostuneessa Juokse poika, juokse.