ÄLÄ ANNA MINKÄÄN ESTÄÄ SINUA - Carter Conlon

Kun päätit vaeltaa Jumalan kanssa, kaikki, mikä oli estänyt sinua, joutui irrottamaan otteensa. Se on hyvä uutinen!  ”Laaban ja Betuel vastasivat sanoen: ’Herralta tämä on tullut; emme voi tässä asiassa puhua sinulle hyvää emmekä pahaa. Katso, siinä on Rebekka edessäsi, ota hänet ja mene. Tulkoon hän herrasi pojan vaimoksi, niin kuin Herra on sanonut" (1 Moos.24:50 – 51).
Laaban ja Betuel edustivat Rebekan elämän aikaisempaa auktoriteettia. He olivat estäneet häntä. Nyt he saattoivat sanoa vain: ”Me emme voi sanoa mitään tässä asiassa, koska tämä tulee Herralta”. Toisin sanoen, ei mikään helvetin voima, ei puute, eivät aiemmat kokemukset, eivät sanat, jotka on lausuttu elämäsi ylle, voi enää estää sinua olemasta juuri se, joksi Jumala on kutsunut sinut Kristuksessa! Jokaisen vankilan oven pitää aueta, kaikkien kahleiden päästä irti. Sinun täytyy tehdä vain tämä: nouse ylös ja kuuntele Jumalan ääntä.
Lupaan sinulle yhden asian: Sinulla on oleva ihmeellinen elämä, kun päätät elää Jumalalle! Niin, kun olet päättänyt seurata Häntä kokonaisesti, tulee tietenkin vaikeita päiviä. Kun sitten pääset matkasi päähän, tajuat, ettet vaihtaisi siitä päiväänkään pois, sillä sait kantaa kunniaa Kristuksen nimelle.
Niin kuin Rebekka, tietenkin jokaisen meistä pitää päättää seurata Kristusta täydestä sydämestämme. Valkeudessa ja puhtaudessa vaeltaminen on henkilökohtainen ratkaisu. Silloin olet aina valmis täyttämään toisten tarpeita, tuntemaan isän anteliaisuutta ja voit myös puhua siitä toisille. Niinpä sanansaattaja, joka seisoo edessäsi tänään, on Pyhä Henki, joka kysyy sinulta tänään: ”Haluatko olla Morsian, joka sopii Minun Isäntäni Pojalle?”
Carter Conlon tuli mukaan Times Square Churchin työhön vuonna 1994 perustajamme, David Wilkersonin kutsusta. Hänet asetettiin vanhemman pastorin virkaan vuonna 2001.