JUMALAN RAKKAUDEN NÄKEMINEN JA TUNTEMINEN

Surullista kyllä, uskonnollinen maailma on ollut jakautuneena vuosisatoja. Sukupolvien aikana on tapahtunut kauheita jakautumisia, jotka ovat saattaneet uskovat napitusten toisiansa vastaan. Veli on käynyt veljeä vastaan, sisar sisartaan ja kokonaisia kirkkokuntia on hajonnut.
On totta, että rakastan todella veljeäni vain silloin, kun seison hänen rinnallaan ylistämässä Jeesusta. Tiedän todella rakastavani veljeäni, kun seison luottavasti Kristuksen valtaistuimen edessä tietäen, ettei minulla ole sydämessäni mitään häntä vastaan. Tiedän, että rakastan todella veljeäni, kun rakastan häntä samalla rakkaudella, kuin Jeesus rakastaa minua.
Miten siis rakastamme toisiamme niin kuin Kristus rakastaa meitä?
Se tapahtuu, kun annamme anteeksi niille, jotka ovat satuttaneet meitä, niin kuin Kristus on anteeksi antanut meille.
Se tapahtuu, kun saavutamme luopuneet, tehden kaiken voitavamme heidän saattamiseksi ennalleen.
Se tapahtuu, kun arvioimme toiset itseämme paremmiksi.
Rakas pyhä, pyydän sinua tänään: Pane pois kaikki katkeruus, taistelu ja halveksunta. Älä estä Jumalan siunausta elämässäsi ja kodissasi. Tottele Hänen uutta käskyänsä ja muista Hänen sanansa: ”Siitä kaikki tuntevat teidät minun opetuslapsikseni, jos teillä on keskinäinen rakkaus” (ks. Joh.13:35). Kadotetut näkevät ja tuntevat Jumalan rakkauden Hänen kuuliaisen, iloisen, uhrautuvan kansansa kautta, joka on seurakunta. Aamen!
”Ettekä tee mitään itsekkyydestä tai turhan kunnian pyynnöstä, vaan että nöyryydessä pidätte toista parempana kuin itseänne”(Fil.2:3).