TÄMÄ ON VOITTO

”Sillä kaikki, mikä on syntynyt Jumalasta, voittaa maailman; ja tämä on se voitto, joka on maailman voittanut, meidän uskomme”(1 Joh. 5:4).

Oletko joskus epäonnistunut? Onko sinulla jokin synti, joka helposti päihittää sinut? Tunnetko itsesi heikenneeksi pelkuriksi, kykenemättömäksi voittamaan salaista syntiäsi? Onko sinulla heikkoudestasi huolimatta samalla jäytävä nälkä Jumalan puoleen? Kaipaatko hänen luokseen, haluatko päästä häntä lähelle? Tuo nälkä ja jano ovat avain voittoosi. Se tekee sinusta erilaisen suhteessa muihin, jotka ovat syyllistyneet Jumalan pettämiseen. Se erottaa sinut heistä. Pidä tuota nälkää yllä. Janoa vanhurskautta. Älä koskaan vanhurskauta heikkouttasi, älä koskaan anna sille peräksi äläkä koskaan anna sen tulla osaksi elämääsi.

Usko on voittosi. Aabrahamilla oli heikkoutensa: hän valehteli, saattoi vaimonsa melkein aviorikkojaksi. Aabraham ”uskoi Jumalaan ja se luettiin hänelle vanhurskaudeksi”. Jumala kieltäytyi lukemasta hänelle hänen syntiään, koska hän uskoi!

Tietenkin olet epäonnistunut, ehkä eilen, tai tänään! Uskotko, että Jeesuksella on voima vapauttaa sinut lopulta synnin vallasta? Uskotko, että Jeesuksen risti merkitsee synnin siteiden murtumista? Hyväksytkö tosiasian, että Hän on luvannut vapauttaa sinut Saatanan ansasta?

Annapa minun kertoa, missä voitto on minun mielestäni? Anna sydämesi hyväksyä kaikki Jeesuksen voiton lupaukset. Anna uskosi sitten sanoa sydämellesi: ”En ehkä ole vielä juuri sellainen, kuin haluaisin, mutta Jumala toimii minussa yhä. Hänellä on voima kirvoittaa synnin lieat minusta. Se tapahtuu vähä vähältä, mutta tulee vielä päivä, jolloin usko voittaa. En ole orja ikuisesti. En ole paholaisen marionetti enkä uhri. Olen heikko Jumalan lapsi, joka haluaa Jeesuksen voimaa. Lopulta minusta tulee yhtä puhdas kuin kullasta tulessa. Jumala on minua varten! Minä annan kaiken hänelle, joka voi varjella minua lankeamasta ja esittää minut Jumalan valtaistuimen edessä virheettömänä’, valtavasti iloiten!