JUMALA TARKOITTAA, MITÄ SANOO

Istutko kuuntelemassa vahvaa saarnaa, joka rakastavasti paljastaa sinun syntisi? Jos niin on, annatko sanan tuomita itsesi? Vai menetkö takaisin syntiisi murehtimatta sitä ollenkaan?

Jos hylkäät Pyhän Hengen pysäyttävät varoitukset, jatkat tottelemattomuudessa edelleen, et sure sitä sydämessäsi, silloin olet jo antikristuksen kultin kandidaattina. Paholainen totuttaa sinua hiljaa ”rikkomuksen salaisuuteensa”, ja kun lupaava, ihmeitä tekevä antikristus tulee, sinut lakaistaan hänen valheidensa mukaan, ja joudut luulouskon valtaan.
Kuule, mitä Paavali sanoo uskovien kompromisseista, kun he kieltäytyvät rakastamasta ja tottelemasta Jumalan pyhää sanaa: ”Että kaikki ne tuomittaisiin, jotka eivät ole uskoneet totuutta, vaan mielistyneet vääryyteen”(2 Tess.2:12).

Seuraavassa ilmeiset tulokset epäuskosta ja Jumalan totuuden hylkäämisestä:
  1. Sydän kovettuu synnin petollisuuden kautta. 
  2. Saatana toimii kovetetussa sydämessä vanhurskauttaen sen, niin että se pääsee kaikesta rangaistuksen pelosta. 
  3. Usko sokeutuu valheesta, joka sanoo, ettei synnillä ole palkkaa ja ettei ole mitään Tuomiopäivää ja että hän pääsee kuin koira veräjästä kaikkine himokkaine nautintoineen. 
  4. Uskova lankeaa saaliiksi riivaajien opille, ajatellen, että paha on hyvä ja hyvä paha. 
  5. Lopulta hän ajautuu niin kauas Kristuksesta ja totuudesta, että hän sokeutuu eikä näe, kuka antikristus on, ja lopulta alkaa jumaloida ja palvella häntä jumalana. 
  6. Tuomiopäivänä Jumala sanoo sellaiselle henkilölle: ”Mene pois minun tyköäni, sinä vääryyden tekijä!” 
Rakas lukija, tämän ei tarvitse tapahtua meille kenellekään. Jumala on tehnyt liiton lupauksen, että hän poistaa meistä kaiken luulouskon ja antaa meille voiton synnistä Kristuksen ristin voiman kautta. Hän pyytää vain, että me julistamme sodan omalle synnillemme sanoen: ”En tee rauhaa tämän tavan kanssa. Kieltäydyn olemasta sen kanssa. Vapauta minut Isä, Henkesi kautta.” Kun Jumala kuulee nämä sanat, hän lähettää sellaisen Pyhän Hengen voiman ja kirkkauden taivaasta, ettei paholaiselle jää enää mitään mahdollisuutta!

Rukoile juuri nyt, että Jumala istuttaisi sinuun suuren kunnioituksen hänen sanaansa kohtaan. Pyydä häntä auttamaan sinua lukemaan säännöllisesti Raamattua ja pyydä Henkeä auttamaan sinua ottamaan vaarin siitä, mitä luet ja usko, että Jumala tarkoittaa, mitä sanoo.