OLET SIUNATTU by Gary Wilkerson

”Sinun (Iisakin) siemenessäsi tulevat siunatuiksi kaikki kansakunnat maan päällä, sen tähden että Aabraham kuuli minua ja noudatti, mitä minä noudatettavaksi annoin, minun käskyjäni, säädöksiäni ja opetuksiani."(1 Moos.26:4-5).

Noudatti on avainsana tässä kohdassa, sillä kuuliaisuus antaa siunauksen. Otat uskon askelen ja sanot: ”Jumala, tämä on vaikeaa, enkä ole edes varma, voinko tehdä tämän.” Kuitenkin astut eteenpäin ja sanot: ”Jumala, minä aion totella” ja, kun teet sen, taivaan ikkunat avautuvat sinulle. Armo vahvistaa meidät tekemään sen, mihin Jumala kutsuu meitä.

Meidät on kutsuttu olemaan pyhiä, erotettuja, Herraa kunnioittavia, hänen käskyjensä noudattajia. Tottelemattomuus ryöstää meiltä usein Jumalan suosion ja siunauksen sekä sen työn suorittamisen, jonka hän on antanut meille elämän tehtäväksi.

Tottele Jumalaa, mitä ikinä hän käskeekään sinun tehdä. Jos hän käskee sinun antaa, tottele. Jos hän käskee sinun mennä, tottele. Jos hän käskee sinun pysyä paikallasi, tottele. Älä elä sen mukaan, mitä itse haluat tehdä, elä sen mukaan, mitä Jumala haluaa sinun tekevän. Silloin huomaat siunauksen tulevan sinun päällesi, ympärillesi. Herra siunaa kaiken, mitä kosketat.

”Ja Iisak kylvi siinä maassa ja sai sinä vuonna satakertaisesti, sillä Herra siunasi häntä”(1 Moos. 26:12). Näemme, että Iisak istutti ja korjasi suuren sadon. Jumala ei ole kiinnostunut tai pois tolaltaan Amerikan taloudesta. Hän ei ole huolissaan siitä, mitä tapahtuu sinun työpaikallasi tai omassa kodissasi. Hänellä on kaikki valta, mahdollisuudet ja voima taivaassa täyttää kaikki tarpeesi oman rikkautensa mukaan.

Jumala haluaa sinun tietävän, että hän siunaa sinua. Sellainen on hänen sydämensä. Koeta päästä eroon kuvasta, jossa hän on nalkuttava, vanhanaikainen Jumala taivaassa. Hän muka vain odottaa sinun tekevän jonkin virheen niin, että voi ottaa sinulta kaiken pois. Ei! Jumala tahtoo vahvistaa sinua tottelemaan häntä, koska hänestä on ihana siunata sinua.