IHMEIDEN KESKELLÄ

Saatat olla juuri nyt keskellä ihmeiden aikaa tai odottamassa sitä, mutta et voi nähdä sitä. Olet kenties lannistunut, koska asiat näyttävät polkevan paikallaan. Ehkä et näe merkkiäkään Jumalan yliluonnollisesta työstä omalla kohdallasi.

Mieti, mistä Daavid puhuu Psalmissa 18: "Ahdistuksissani minä rukoilin Herraa ja huusin avuksi Jumalaani; hän kuuli minun ääneni temppelistänsä, ja minun huutoni hänen edessään kohosi hänen korviinsa. Silloin maa huojui ja järisi, vuorten perustukset järkkyivät; ne horjuivat… Savu suitsusi hänen sieraimistaan, kuluttava tuli hänen suustansa, palavat hiilet hehkuivat hänestä... Hän notkisti taivaat ja astui alas… Ja Herra jylisi taivaassa, Korkein antoi äänensä kaikua..Hän lennätti nuolensa...paljon salamoita" (Ps.18:6-9, 13-14).

Sinun tulee ymmärtää, ettei mitkään näistä asioista tapahtunut kirjaimellisesti. Daavid näki kaiken hengellisin silmin. Rakkaani, se on uskoa. Se tapahtuu, kun uskot, että Jumala kuuli itkusi, ettei hän ole ollut hidastellut tai jättänyt huomiotta sinun pyyntöjäsi. Jo silloin, kun aloitit rukoilemisen, hän välittömästi aloitti hiljaa ihmeesi tekemisen. Nytkin hän tekee jotain yliluonnollista sinun hyväksesi. Sellainen ajattelu on todellista uskoa ihmeisiin, hänen ihmeelliseen jatkuvaan työhön elämässämme.

Daavid ymmärsi kaiken alla olevan perustavan totuuden: " Hän vapautti minut, sillä hän oli mielistynyt minuun" (Ps.18:19). Daavid julisti: "Tiedän, miksi Herra tekee kaiken tämän minun vuokseni. Hän tekee sen, koska on mielistynyt minuun."

Minä todella uskon välittömästi tapahtuviin ihmeisiin. Jumala yhä tekee valtavia, nopeita ihmeitä tämän päivän maailmassa. Matt.16:9 -11:ssä ja Mark.8:19 -21:ssä Jeesus muistuttaa opetuslapsiaan ihmeellisestä 5000 ja 4000 ihmisen ruokkimisesta, ja käskee meitä huomaamaan hänen lisääntyvät ihmeensä ja niiden tärkeyden elämässämme tänään.