TERVEHDYS HERRAMME JEESUKSEN KALLIISSA NIMESSÄ

Pyhä Henki antoi minulle seuraavan sanoman. Se on tarkoitettu niille, jotka tarvitsevat rukousvastauksia, jotka tarvitsevat apua vaikeina aikoina ja jotka ovat valmiita ja halukkaita sanan mukaisesti liikuttamaan Jumalan sydäntä:

1. Ota vaarin Psalmin 46:1 liiton lupauksesta: ”Jumala on meidän turvamme ja väkevyytemme, apumme hädässä aivan vahva”. ”Aivan vahva” tarkoittaa, että hän on aina valmis auttamaan, heti saatavilla. Uskon pitää levätä siinä varmuudessa, että Jumalan Henki asuu sinussa joka hetki päivällä ja yöllä, jatkuvasti. Koska hän tuli asumaan sinun sydämeesi, hän myös kuuntelee jokaista ajattelemaasi ja lausumaasi rukousta. Tiedämme hänen kuulevan pyyntömme ja vastaavan niihin. Pyhä Henki tosiaan liikuttaa taivaat ja maan, kun joku Jumalan lapsi varaa aikaa vuodattaakseen sydämensä Isälle viipyen ja kiirehtimättä pois hänen läsnäolostaan.

2. Lue ja usko Psalmin 62:5-7:n sanat. Tämä Daavidin rukous kosketti Jumalan sydäntä. Daavid sanoi tiivistettynä: ”Odota yksin Jumalaa. Älä odota apua mistään muusta suunnasta. Hän yksin on ainoa apusi, toivosi ja turvasi. Hän yksin voi antaa sinulle voimaa vaeltaa siihen asti, kunnes vastaus tulee.”

Kun tulet täysin riippuvaiseksi yksin Herrasta, lakkaat etsimästä apua ympäriltäsi. Kun uskot, että Jumala on yliluonnollinen, ei mikään voi järkyttää sinua. Ei mikään voi syöstä sinua epätoivon suohon. Daavid julisti: ”Hän yksin on minun kallioni, minun apuni ja turvani: en minä suuresti horju”(Ps.62:2).

3. Tässä on kaiken ydin. Voittoisan rukouksen salaisuus, jonka historian jokainen pyhä on oppinut: SYDÄMEN VUODATTAMINEN HERRAN ETEEN. ”Turvatkaa häneen joka aika, te kansa; vuodattakaa hänen eteensä sydämenne. Jumala on meidän turvamme” (Ps.62:8). Hanna on tästä hyvä esimerkki. Surkeana lapsettomuudestaan hän ”vuodatti sydämensä” Herran eteen. Sitten Raamattu kertoo, ettei hän ”enää näyttänyt murheelliselta” (1 Sam.1:18).

Jumala kuulee ja vastaa, kun hän näkee sinun haluavan sulkea luotasi kaikki maalliset äänet, joksikin aikaa. Huuda sydämesi kyllyydestä, vuodata sielusi hänen eteensä ja usko hänen vastaavan. On tullut aika olla särkyneinä Herran edessä, aika uskolle, joka on syntynyt hartaassa rukouksessa. Seuraa näitä raamatullisia tapoja, niin Jumala kuulee ja vastaa.