SEURAKUNTA ALKAA KOTOA

Olen nähnyt Raamatusta, että Jumalan todellinen seurakunta on siellä, missä uskovat palvelevat Herraa. Sen pitäisi tapahtua meidän kodeissamme. Apostoli Paavali kertoo meille Priskillasta ja Akylaasta ja ”seurakunnasta, joka kokoontui heidän kodissaan”(Room.16:5).

Monet uskovat tulevat kotiin metelöivän TV:n luokse ja antavat vain vähän, jos ollenkaan, aikaa Kristuksen palvelemiselle. He eivät rukoile koskaan. He eivät milloinkaan sulkeudu salaiseen kammioon etsimään Herraa tai rukoilemaan puolisoittensa ja lastensa puolesta. Silti he valittavat, etteivät löydä itselleen seurakuntaa.

Aivan sama, toimiiko kotisi pappina vaimo vai mies. Saatat olla yksinhuoltajaäiti tai yksinäinen mies tai nainen. Kuka oletkin, Jumala sanoo, että olet kuninkaallista papistoa ja kutsuttu palvelemaan häntä.

Saatat silti sanoa: ”Olen jo löytänyt oikean seurakunnan ja kohtaan Herran joka viikko. Kuulen hyvän saarnan ja pääsen mukaan ihanaan ylistykseen. Olen tyytyväinen seurakuntaani.”

Minä iloitsen siitä, mitä sanot. Jos silti näet seurakunnan vain paikallisena seurana, silloin et ole vielä löytänyt todellista seurakuntaa. Jumalan siunaama, vanhurskas seurakunta alkaa siellä, missä sinä asut.

Jos et palvele Herraa kodissasi, katseesi on kiinnittynyt vain omiin tarpeisiisi. Et löydä oikeaa seurakuntaa, ennen kuin menet salaiseen rukouskammioosi. Sinä löydät sen antamalla laatuaikaa Jeesukselle, palvelemalla hänen haluaan olla yhteydessä sinuun.

Kun sinun kodistasi tulee kirkko, kaikki syvimmätkin tarpeesi tyydytetään, ei ihmiskeinoin, vaan yliluonnollisesti taivaallisen Isäsi kautta. Lastesi tarpeet tyydytetään, koska Pyhä Henki on yhteydessä sinuun salaisessa rukouskammiossasi. Sitten voit mennä mihin tahansa seurakuntaan, oli se sitten kuinka kuollut tahansa. Miksi? Teet niin, jotta voit olla yhteydessä toisiin nälkäisiin etsijöihin. Jeesuksella on nälkäisiä etsijöitä joka puolella, ja hän haluaa tuoda sinut yliluonnollisesti niiden luokse, jotka ovat samanlaisessa Herran palvelemisen nälässä.