ANNA SE POIS! by Gary Wilkerson

”Huomatkaa tämä: joka niukasti kylvää, se myös niukasti niittää, ja joka runsaasti kylvää, se myös runsaasti niittää”(2 Kor.9:6).

Jumala haluaa sinun tottelevan häntä, vaikka asiat eivät menisi sinun tahtomaasi suuntaan. Jos avioliittosi on kivulias, ala palvella toisten tarpeita. Kun lapsesi ovat vaikeassa tilanteessa, ala palvella lapsityössä. Kun sinun taloutesi on melkein kivipohjalla, etkä näe mitään varoja tulevan osallesi, anna siihen, mihin Pyhä Henki kehottaa sinua antamaan.

Jumala tahtoo sinun tottelevan häntä, ystäväni. Kun olet kuuliainen hänelle, näet taivaan ikkunoiden avautuvan. Jumala ei pidätä kättään sinulta, koska hänen halunsa on vuodattaa siunaustaan sinulle, osoittaa sinulle, että olet hänelle mieleen.

Tämä on ”siunaus”-puhe. Tahdon nähdä sinut siunattuna ja rohkaisen sinua ottamaan vastaan Jumalan siunauksen täyteyden, jos sinulla on paljon tai jos sanot: ”Minulla on niin vähän”. Jumala kunnioittaa sitä.

Ehkä sinulla on vain vähän aikaa palvella toisia Jumalan valtakunnassa, koska työsi on niin vaativa tai sinun täytyy matkustaa paljon. Sinulla täytyy olla vähän aikaa annettavaksi seurakunnallesi. Ota kuitenkin se vähä, mikä sinulla on ja ala vuodattaa sitä toisiin ja huomaat, että Jumala moninkertaistaa sen. Aikasi ja yrityksesi moninkertaistuvat, ja huomaat, että sinulla on enemmän aikaa tekemiseen ja vielä aikaa olla Jumalan kanssakin.

Kun huomaat antavasi kaikkein pienimpiä asioita, olla antelias niin kuin Jeesus oli antelias, Pyhä Henki käyttää yksinkertaisimpia, melkein hupsuja tämän maailman juttuja ja palauttaa sinulle siunauksen.

”Antakaa, niin teille annetaan. Hyvä mitta, sullottu, pudistettu ja kukkurainen, annetaan teidän helmaanne; sillä millä mitalla te mittaatte, sillä mitataan teille takaisin" (Luuk.6:38).