MATKALAUKKUNI ON PAKATTU

Tämä aika ei ole helppoon elämään asettumista varten. Meidän pitää olla koko ajan valmiustilassa. ”Siihen aikaan minä tutkin lampuilla Jerusalemin ja rankaisen ne miehet, jotka rauhassa makaavat pohjasakkansa päällä ja sanovat sydämessään: "Ei Herra tee hyvää eikä pahaa"(Sefanja1:12). ”Pohjasakkansa päällä makaavat” merkitsee, ettei heitä mikään liikuta. ”Pohjasakat” ovat viinin tynnyrin pohjalle muodostunutta saosta. Monet uskovat eivät ole halunneet ottaa huomioon Pyhän Hengen kehotuksia. Nyt he istuvat mukavasti, rentoutuneena ja antaen saastan kokoontua heidän sydämiinsä. Jotkut ovat lähteneet seurakunnastamme, Times Square Church’istä, koska se on heistä liian väkevä. He ovat lähteneet etsimään paikkaa, jossa ei häiritä. He sanovat: ”En kestä paineita, kovaa saarnaa. Te kutsutte liikaa sydämen tutkisteluun”.

Sanonpa sinulle, todellinen Pyhän Hengen seurakunta on Jumalan kynttilä, joka etsii läpi kaupungin, tekee sen epämiellyttäväksi paikaksi niille, jotka ovat asettuneet lepäämään pohjasakkansa päällä. Jumala sana nimittää sitä ”astiasta astiaan tyhjentämiseksi” Jer.48:11- 112:ssa: ”Surutonna on Mooab ollut nuoruudestaan asti ja levännyt rauhassa sakkansa päällä; ei sitä ole tyhjennetty astiasta astiaan, eikä se ole pakkosiirtolaisuuteen vaeltanut. Sen tähden siihen on jäänyt sen oma maku, eikä sen haju ole muuttunut.” Nämä ihmiset ovat kieltäytyneet sitoutumasta. He olivat mieluummin rauhassa ja häiritsemättömässä menestyksessä, kieltäytyen tutkimisesta, synnintunnosta tai häirinnästä.

Jos tietäisimme, kuinka lähellä Herran tulemus on, kuinka lähellä vihaiset tuomiot, me kiittäisimme kaikesta Jumalan häirinnästä. Me vuodattaisimme sydämemme jokaisessa kokouksessa, pääsisimme irti viimeisimmästäkin sakan pisarasta. Kiittäisimme Jumalaa evankeliumin palvelijoista, jotka kehottavat meitä jatkuvasti vaeltamaan vanhurskaudessa ja vuodattavat sieluihimme syyllistävän, läpitunkevan totuuden sanan. Tuomiopäivänä olemme ikuisesti kiitollisia Jumalalle, että pasuunasaarnat herättivät meidät ja veivät meidät parannuksen paikalle ja oikeaan Jumalan pelkoon.

Minun matkalaukkuni on pakattu! Olen valmis ja ikävöin nähdä Jeesuksen kasvoista kasvoihin.