TAIVAAN PANKKI by Gary Wilkerson

En ole viime aikoina pystynyt häivyttämään mielestäni yhtä kuvaa. Se on taivaan pankki, jossa Jumalan kansa tekee tilisiirtonsa. Tämä pankki on aina auki, niin että voimme tehdä tilillepanot, kaikki syntimme, pelkomme, huolemme ja murheemme. Pankkiholvi, johon tilillepanot siirretään, on tietenkin Jumalan armon valtaistuinsali.

Voimme myös nostaa tästä taivaallisesta pankista. Tiskin takana istuu Pyhä Henki, valmiina varustamaan meitä millä hyvänsä taivaallisella tavaralla. Kun me astumme tuon tiskin ääreen, me voimme nostaa Jumalan armon loputtomista varoista, voimaa, uskoa ja toivoa.

Kun katselen näkyä tästä pankista, tajuan, että monet meistä seurakunnassa tekevät jatkuvasti talletuksia, mutta emme läheskään niin paljon nostoja. Sen sijaan me voimme astua tiskille pyytämään pientä summaa. ”Herra, en halua häiritä Sinua”, änkytämme, ”mutta tarvitsisin pienen lisäarmon päästäkseni tämän vaikeuden läpi, jos vain autat minua eteenpäin. Minä yritän hoitaa lopun”.

Minulla on sinulle uutinen: Jumala ei halua meidän hoitavan sitä ”loppua”. Hän haluaa meidän tallentavan kaiken Häneen: kaikki ahdistuksemme, taistelumme, syntimme ja sydänsurumme. Hän haluaa meidän menevän lähelle Hänen loputtomia varastojansa, jotka ovat säilytettyinä Hänen holveissaan vain meitä varten. Hän tahtoo meidän sanovan: ”Herra, olen kyllästynyt pyytämään kymmenen dollarin kokoista uskoa päästäkseni tästä pälkähästä. Minä tarvitsen Sinun armosi tuhansissa yksiköissä. En halua vain ratkoa ongelmiani, vaan pyytää saada nähdä Sinun kunniasi perustettavan maan päälle. Tästä lähin, aina kun tulen tälle tiskille, pyydän suurempaa Hengen vuodatusta. Tarvitsen enemmän Sinun elämääsi, sinun Henkeäsi, sinun liikettäsi sydämessäni”.

”Käykäämme sen tähden uskalluksella armon istuimen eteen, että saisimme laupeuden ja löytäisimme armon, avuksemme oikeaan aikaan”(Hebr.4:16).