VIIMEISTEN PÄIVIEN SADONKORJUU ODOTTAA!

Viimeisen suuren sadonkorjuun palvelijoissa on jotakin erityistä ja ainutlaatuista. Ennen kaikkea, he eivät pelkää ”kyntää syksyllä”.

”Syksyllä ei laiska kynnä; elonaikana hän tyhjää tapailee”(San.20:4).

Jeesus sanoi, että pelto on maailma, mikä tarkoittaa kansakuntia, kansoja ja rotuja. Kun tulin New Yorkiin vuonna 1958, seurakunta, yhteiskunta ja hallitus kaikki väittivät, ettei huumeriippuvaisia, varsinkaan heroiinin käyttäjiä, voi parantaa. He tosiaan sanoivat: ”On liian kylmää kyntää! Eivät he halua Jumalaa! Heitä ei voi saavuttaa”. Mutta Jumala sanoi minulle: ”Mene kyntämään! Se on timanttikaivos ja minä aion saada sieltä satoa”. Niin Hän on saanutkin.

Eteläisillä rajoillamme väännellään käsiä, kun miljoonat laittomat tulvivat maahan. New Yorkissa ja Kaliforniassa laittomat muukalaiset valuvat sisään kaikkialta maailmasta. Jumala on herättänyt seurakuntia voittamaan heidät Kristukselle, koska nämä vasta kääntyneet uskovat työntekijät ovat nähneet kyntämisen mahdollisuuden. Jumala on tuonut lähetyskentän heidän luokseen. Nyt nuoret papit, jotka kerran olivat laittomia muukalaisia, lähtevät lähetteinä takaisin evankelioimaan kotimaitansa.

Kyllä! Luopumuksen kylmät aallot pyyhkivät yli maan. Juutalaiset ovat kylmiä, niin kuin muslimitkin. Niin monet näyttävät epätoivoisilta ja kovilta. Herra sanoo: ”Älkää laiskotelko, vaan menkää kyntämään!” Ei mitään ihmisryhmää eikä yksilöä saa pitää liian kylmänä, kovana tai liian kauaksi joutuneena. Mene kylvämään! Kynnä ja saat niittää! Tämän päivän voimassa Henki johtaa kaikki synnintuntoon.

Ennen Times Square -seurakunnan perustamista meille sanottiin, että New York oli liian kova, liian paha. Ei sillä ollut toivoa. Kukaan ei uskaltaisi tulla kirkkoon sunnuntai-iltana. Oli liikaa kyynisyyttä, rikollisuutta, ja ihmiset eivät uskaltaisi lähteä kodeistaan Times Square’lle iltaisin, minään iltana. Oli muka liian kylmää kyntää. Tämän täyteen ahdatun kirkon kävijät todistavat nyt, kuinka väärässä nämä puhujat olivat.