JOUTUESSAMME KRIISIIN

Varma hengellisen uudistuksen merkki on, että viet kaikki ongelmat ja kriisit heti Jeesukselle. Olet oppinut, että sinulla on paikka, minne mennä.

”Älkää mistään murehtiko, vaan kaikessa saattakaa pyyntönne rukouksella ja anomisella kiitoksen kanssa Jumalalle tiettäväksi”(Fil.4:6).

Jotkut kristityt ovat alituisessa kriisissä. Joka kerta, kun tapaat heitä, he vuodattavat sinulle kauhean valituksen: ”Kaikki hakkaa vastaan. En tiedä, mitä tehdä”. He haluavat kuvailla ongelmaansa kenelle hyvänsä tapaamalleen, mutta eivät koskaan vie sitä Jeesukselle, ikään kuin Hänellä ei olisi mitään annettavaa heille.

Älä ymmärrä väärin: En viittaa uskoviin, joilla on menossa todellisia kunnon ongelmia. Joka päivä meidän toimistoomme tulee tusinoittain kirjeitä uskovilta, jotka kärsivät kovasti. Puhun paremminkin seurakunnan ”ammattivalittajista”. He ovat siinä ammattilaisia. Kun kuuntelet heitä, haluat kysyä: ”Onko Jumalasi kuollut? Miksi et käytä niitä varantoja, joita Hän on tallettanut sinua varten? Etkö tiedä, että Hän on tehnyt sinusta enemmän kuin voittajan?”

Kuinka mielissään Herra onkaan, kun haluat mennä ensimmäiseksi Hänen tykönsä kaikkien huoliesi kanssa. Tiedät, että sinulla on se uskollinen, joka kulkee kanssasi kaiken läpi.

Annan sinulle tässä monta Raamatun kohtaa, joihin voit tarttua:

”Heittäkää kaikki murheenne hänen päällensä, sillä hän pitää teistä huolen"(1 Piet.5:7).

”Mutta minun Jumalani on rikkautensa mukaisesti täyttävä kaikki teidän tarpeenne kirkkaudessa, Kristuksessa Jeesuksessa”(Fil.4:19.)

”Minä olen tullut, että heillä olisi elämä ja olisi yltäkylläisyys”(Joh.10:10).

”Vaan etsikää ensin Jumalan valtakuntaa ja hänen vanhurskauttansa, niin myös kaikki tämä teille annetaan”(Matt.6:33).

Kun sinulle tulee kriisi, juokse nopeasti Jumalan luo saamaan lohdutusta, apua tarpesiisi ja johdatusta!