KUOLINISKU EPÄILYLLE

”Anokoon uskossa, ollenkaan epäilemättä; sillä joka epäilee, on meren aallon kaltainen, jota tuuli ajaa ja heittelee. Älköön sellainen ihminen luulko Herralta mitään saavansa”(Jaak.1:6 -7).
Monet uskovat istuvat Jumalan huoneessa ja valittavat ja napisevat, ikään kuin Jumala ei kuulisi heitä. Jumala kyllä kuulee meidän napinamme ja syytöksemme, ettei Hän välitä meistä, vihjauksen, että Hän on pettänyt meidät.
Jumala varoitti minua lausumasta ääneen nakertavia epäilyjäni ja pelkojani, ikään kuin Jumala ei kuulisi niitä. En saisi sallia niitä vaimolleni, ystävilleni eikä työtovereilleni. Hän sanoi, että minun tulisi tuoda nuo epäilyt Hänelle ja pyytää Häntä parantamaan epäuskoni.
Israel vietti neljäkymmentä sekasortoista vuotta, mikä merkitsi paljoja juoruja, valittamista, kateutta ja katkeruutta. Kuinka kurjaa elämää israelilaiset joutuivatkaan viettämään, vaikka he edelleenkin väittivät olevansa Jumalan lapsia.
Sinun täytyy tulla paikkaan, jossa opit luottamaan Häneen. Kun teet tämän, olet antanut kuoliniskun kaikelle epäilylle, pelolle ja epäuskolle.
Mistä alkaisit? Ensinnäkin, katso Jumalan Sanan peiliin! Mieti tekemisiäsi viimeisinä kolmenakymmenenä päivänä: Oletko valittanut? Saatat vastata: ”No, olenhan valittanut vähän, mutta en ole valittanut Jumalaa vastaan ”.  Niinpä niin, olet siis! Ei väliä sillä, kuka kuuli sinun valituksesi, ne olivat kuitenkin kohdistuneet kaikki Jumalaan.
Minne vain käännynkin Raamatussa, luen: ”Luota minuun, niin Minä vien sinut läpi! Anna vain elämäsi Minulle”.  Mitä se vaatii minulta? Yksinkertaisesti sitä, että seisot hiljaa ja näet Herran pelastuksen. Saatat kysyä: ”Mitä, jos mitään ei tapahdu?” Jo tuo vastaus ilmaisee epäilyä ja pelkoa.
Rakas lukija, käänny Jumalan puoleen ja kerro Hänelle, että haluat luottaa Häneen ja odottaa Hänen voittoaan. Anna Jumalan tehdä sinusta todistus maailmalle, todistus Hänen uskollisuudestaan. Rakasta Häntä kaikesta sydämestäsi juuri nyt ja anna Hänelle kaikki ongelmasi, uskosi ja luottamuksesi.