TIE VOITTOON

Mikä on Jumalan kansan tie voittoon?
Ensinnäkin, sukella Jumalan Sanaan, tartu kiinni omaan erityislupaukseesi, vie se rukouskammioosi ja näytä sitä Jumalalle. Minulle on suosikki Raamatunkohtia, joita pidän esillä Jumalalle aina, kun rukoilen.
”Vai kuka teistä on se ihminen, joka antaa pojallensa kiven, kun tämä pyytää häneltä leipää, taikka, kun hän pyytää kalaa, antaa hänelle käärmeen? Jos siis te, jotka olette pahoja, osaatte antaa lapsillenne hyviä lahjoja, kuinka paljoa ennemmin teidän Isänne, joka on taivaissa, antaa sitä, mikä hyvää on, niille, jotka sitä häneltä anovat!”Matt.7:9- 11).
Pyydä Herralta hyviä asioita. Hän odottaa saadakseen antaa niitä sinulle! Pyydä Häntä ottamaan pois kaiken häpeäsi ja puhdistamaan sinut synnin tahroista. Hän kaipaa saada tehdä niin sinulle!
”Mutta hänelle, joka voi tehdä enemmän, monin verroin enemmän kuin kaikki, mitä me anomme tai ymmärrämme, sen voiman mukaan, joka meissä vaikuttaa, hänelle kunnia seurakunnassa ja Kristuksessa Jeesuksessa kautta kaikkien sukupolvien, aina ja iankaikkisesti!” (Ef.3:20 - 21).
 Ota päivittäin tämä Jumalan lupaus ja sano: ”Isä, sinä sanoit, että voisit tehdä enemmän kuin pyydän. Niinpä pyydän tänään sinua vastaamaan tähän rukoukseen runsaasti”. Jumala on mielissään sellaisesta uskosta.
Toiseksi, luota Pyhään Henkeen, joka asuu sinussa. Jumalan ei tarvitse lähettää enkeliä puhumaan sinulle. Sinun sydämessäsi on jo tarvittava: Pyhä Henki itse. Tunnusta Hänen läsnäolonsa ja sano Hänelle: ”Pyhä Henki, Sinä tiedät tien ulos tästä sekamelskasta, mutta minä en. Juuri nyt annan Sinulle elämäni johtamisen. Sinä tiedät Jumalan mielen”.
Rakas lukijani, jos teet tämän yksinkertaisen tunnustuksen, voit tietää saavasi virvoituksen ajat Herralta. Silloinkin, kun olet aivan lannistumisen partaalla, Hän pysyy uskollisesti rinnallasi pelastaakseen sinut.