TAIVAALLINEN KUISKAUS

Kun olet sulkeutunut Jumalan kanssa rukoilemaan, Pyhä Henki aina ohjaa sinut Jumalan ilmestyssanan luokse. Kristus on elävä Sana ja Hän rakentaa uskoasi.
Meitä käsketään:
”Pukekaa yllenne Jumalan koko sota-asu, voidaksenne kestää perkeleen kavalat juonet…
Sen tähden ottakaa päällenne Jumalan koko sota-asu, voidaksenne pahana päivänä tehdä vastarintaa ja kaikki suoritettuanne pysyä pystyssä… ja ottakaa vastaan pelastuksen kypäri ja Hengen miekka, joka on Jumalan sana”(Ef.6:11,13,17).
Usein, kun saat erityistä ohjausta Herralta, Pyhä Henki johtaa sinut jonkin Raamatun kohdan luokse kuiskaamalla henkeesi, että sinun tulisi avata se paikka. Sitten Jumalan Sana puhuu sinulle suoraan, kertoen, miten selvitä kriisistäsi.
Monet teistä tätä lukevista ovat juuri nyt tilanteessa, jossa tarvitaan Sanaa Jumalalta. Ei kukaan maan päällä voi auttaa sinua, ja ainoa tapa selvitä kriisistäsi, on jäädä Kristuksen läsnäoloon, kunnes Hän antaa ohjeet!  Hänen pitää kertoa sinulle, miten kuljet koko matkan: Mitä tehdä, milloin toimia. Täydellinen ajoitus on kaikki Pyhän Hengen käsissä, ei liian aikaisin eikä liian myöhään.
Rakas lukija, sinun ei tarvitse huolehtia koetuksestasi. Jumala on uskollinen ja vastaa jokaiseen tarpeeseesi ja pyyntöösi. Siispä, kun rukoilet, sano vain: ”Herra, en tule luoksesi nyt vain saadakseni, mitä tarvitsen, vaan tulen kohtaamaan myös Sinua ja Sinun tarpeitasi”.
Meidät on tehty Hänen yhteyteensä, raskaimpinakin aikoinamme. Oletko mielelläsi Hänen kanssaan? Pidätkö Häntä parempana kaikkia muita? Uskon, että sydämesi huutaa: ”Jeesus, sinä olet sieluni suuri nautinto ja minä rakastan Sinun seuraasi”.
Rukoilen, että Jumala laittaisi meidän kaikkien sydämiimme halun kuulla Hänen ääntänsä helposti. Rukoilkaamme kaikkien koetustemme aikana ja kuunnelkaamme tarkkaan Pyhää Henkeä yhteyden hetkissä.