TOTUUDEN TUNNISTAMINEN - Carter Conlon

“Mistä voin tietää Jumalan tahdon? Kuinka voin olla varma, että vaellan elämäni Hänen tahdossaan?”
Oletko koskaan huomannut kyseleväsi näitä kysymyksiä? Pidätkö kysymystä Jumalan tahdosta hämmentävänä asiana? Vai elätkö jatkuvassa pelossa, että jostain syystä menetät Hänen tahtonsa elämässäsi?
Katsotaanpa, mitä Jeesus itse sanoi Jumalan tahdosta: ”Jos joku tahtoo tehdä hänen tahtonsa, tulee hän tuntemaan, onko tämä oppi Jumalasta, vai puhunko minä omiani”(Joh.7:17). Toisin sanoen, tämä sopii jokaiselle, joka haluaa tehdä Jumalan tahdon.
Jeesuksen mukaan, jos sydämestäsi haluat tehdä Jumalan tahdon, sinä ymmärrät ja tiedät, mikä on totta. Tunnet Hänen äänensä, joka sanoo: ”Tässä on tie, sitä käykää”.
Siitä asti, kun olin nuori uskova, halusin aina tehdä Jumalan tahdon, vaikken aina täysin ymmärtänyt, miltä se näyttäisi elämässäni. Muistan menneeni kerran kirkkon, istuneeni seurakunnan keskellä kuunnellen saarnaajaa ja ajatellen: ”Kuinka ihmeessä nämä ihmiset jaksavat istua kuuntelemassa tällaista saarnaa? Eivätkö he huomaa, kuinka väärää se on?” Suurimman ajan he istuivat ja kuuntelivat, mutta he menivät kirkkoon vain saadakseen siunauksen.
Kun ihmiset tahtovat tehdä Jumalan tahdon, ensimmäinen asia, jonka he kohtaavat elämässään on opillinen hämmennys, jota myöhemmin seuraa kyvyttömyys tunnistaa totuutta. Kun heidän rukouksiinsa ei tule vastausta, he tekevät johtopäätöksen, että Jumala ei puhu heille. He haluavat elämänsä olevan erityistä. He haluavat joukkoja, he haluavat herättää kuolleita, panna kätensä sairasten ylle ja nähdä heidän parantuvan, he haluavat puhua kielillä ja kaikkia muita armolahjoja, mutta he eivät halua vaeltaa Jumalan ilmestyksessä.

Carter Conlon tuli mukaan Times Square Churchin työhön vuonna 1994 perustajamme, David Wilkersonin kutsusta. Hänet asetettiin vanhemman pastorin virkaan vuonna 2001.