MIKÄÄN JUONI SINUA VASTAAN EI TOIMI

Tiesitkö, että Saatana joskus liittää ihmisiä yhteen estääkseen sinua tekemästä Jumalan töitä? He tulevat yhteen yrittäen lannistaa sinut tai vähättelevät sinun palvelustasi. Jos olet Jumalan tehtävissä, Herran kutsumana työhösi, ei mikään juoni sinua vastaan toimi.
Jumala kutsui Nehemian rakentamaan uudelleen Jerusalemin muureja. Työ edistyi ihanasti, mutta Saatana sohi kimalaispesää estääkseen sen. Neljä tunnettua johtajaa yhdistivät voimansa. ”He näet ajattelivat tehdä minulle pahaa”(Neh.6:2).
Neljä kertaa nämä johtajat asettivat ansan Nehemialle ja huusivat hänelle: ”Me vaadimme sinua tulemaan alas muurilta ja puhumaan meidän kanssamme!”. Neljä kertaa Nehemia vastasi: ”En tule alas muurilta. minulla on työtä, koska Jumala käski tehdä sen” (ks. jae 3).
Rakas lukijani, älä ole tekemisissä ihmisten kanssa, jotka haluavat vain väitellä. Se on tarkoitettu johtamaan ajatuksesi harhaan, mutta sinun pitää jatkaa Jumalan työtä. Ymmärrä, että Saatanan syy olla sinun rukouselämääsi, pyhitystäsi ja vaellustasi vastaan ei ole vain lannistaa sinua. Hän haluaa myös raunioittaa palvelustehtävän, jonka Jumala on antanut sinulle ja tuhota kaiken, mikä tuo kunniaa Isälle.
Johtajat alkoivat levittää juoruja Nehemiaa vastaan, jotka saivatkin monet liittymään hänen vastustajiinsa. Kaikki nämä juonet oli tarkoitettu pelottamaan Nehemian sydäntä niin, että hän lannistuisi ja lähtisi karkuun.
Mikään noista juonista ei voinut seisauttaa Jumalan työtä! Raamattu sanookin: ”Muuri valmistui … Kun kaikki meidän vihollisemme sen kuulivat, ja kaikki ympärillämme asuvat kansat näkivät sen, havaitsivat he joutuneensa aivan alakynteen; sillä he tunsivat, että tämä työ oli suoritettu meidän Jumalamme avulla”(Neh.6:15 - 16).
Jos pysyt lujana, Jumala työ menee eteenpäin ja toiset ympärilläsi huomaavat ja kunnioittavat Häntä sinun kanssasi.