USKON VAIKEIN OSA by Gary Wilkerson

Kun olin pikkupoika, isäni opetti minulle erään parhaita uskonopetuksia, mitä olen koskaan oppinut. “Poikani, viimeiset puoli tuntia ovat vaikeimmat uskossa. Kun sinusta tuntuu, että haluat lopettaa. Kun sinusta tuntuu, että elämäsi on joutunut pois raiteiltaan. Kun et enää kuule Jumalalta mitään, pidä silloin kiinni uskostasi, koska viimeiset puoli tuntia ovat vaikeimmat.”

Oletko koskaan ajanut pitkää matkaa? Ajat satoja kilometrejä, ja matka sujuu hienosti. Vihdoin näet viitan, joka ilmoittaa, että matkaa on jäljellä enää 45 kilometriä. Viimeiset kilometrit voivat tuntua yhtä pitkiltä kuin ne seitsemänsataa kilometriä, jotka olet jo ajanut. Viimeinen puolituntinen on matkan kovin osa, koska olet melkein perillä, mutta sinun pitää jaksaa vielä vähän pitempään.

”Sillä te tarvitsette kestäväisyyttä, tehdäksenne Jumalan tahdon ja saadaksenne sen, mikä luvattu on”(Heb.10:36).

Tiedän, että joku teistä ovat luovuttamassa, mutta tahdon rohkaista sinua kestämään vielä hetken. Sinusta unelmasi ei näy täyttyvän, mutta Jumala sanoo sinulle: ”Kestä vielä, lapseni. Kestä vielä, seurakunta. Kestä vielä muutama minuutti. Kestäkää vielä muutama viikko, koska voitto on lähellä!”

En osaa sanoa, miten monta ihmistä olen tavannut, joilla oli sana Jumalalta, mutta sen toteutuminen antoi odottaa itseään. He heittivät toivonsa ja elävät nyt kehnoa elämää. Jos he olisivat kestäneet vähän pitempään, kaikki Jumalan lupaukset olisivat toteutuneet. He vain luopuivat uskosta, lannistuivat, hylkäsivät näyn ja päämäärän. Nyt heidän elämänsä on hiljaista epätoivoa, koska he eivät voi enää luottaa Jumalaan ja uskoa, että hän voi antaa suuria. He toimivat omin päin ilman Jumalan voimaa.

Älä menetä toivoasi. Jumala säästää parhaan loppuun.