JUMALAN YLITSE VUOTAVA RAKKAUS

Isä rakastaa sinua! Tämän kohdan ymmärtämisessä uskovien suuret joukot saavat Jumalan pettymään. He haluavat kyllä vakuuttua synnistä ja erheistä, uudelleen ja uudelleen, mutta he eivät halua antaa Pyhän Hengen vuotaa heihin Isän rakkautta.

Lakihenkinen rakastaa synnintunnossa elämistä. Hän ei ole koskaan ymmärtänyt Jumalan rakkautta tai antanut Pyhän Hengen hoitaa sieluaan sillä rakkaudella.

Me Times Square seurakunnassa olemme opettaneet, että vanhurskas, Jeesusta todella rakastava, pitää myös moitteesta. Hän oppii ottamaan vastaan Pyhän Hengen paljastamat synnin ja epäuskon alueet, koska, mitä enemmän hän hylkää syntejään, sitä onnellisemmaksi ja vapaammaksi hän tulee.

Näen meidän yhteyskirjeidemme saaman vastaanoton vaihtelevan kovasti. Kun kirjoitan sanoman, joka jyrisee tuomiota, saan ylitsevuotavia kiitoskirjeitä. Kun taas jaan asioita Jeesuksen suloisuudesta ja rakkaudesta, saan kirjeitä, joissa sanotaan: ”Et enää saarnaa totuutta”. On, kuin nämä ihmiset sanoisivat: ”Jos et saarnaa parannusta, se mitä sanot, ei voilla evankeliumia.”

Sellaiset ihmiset eivät ole koskaan tulleet sisään Pyhän Hengen suureen rakkauden missioon! Tämä on alue, jossa sinun pitää oppia vaeltamaan Hengessä, ei tunteissa! Hengessä vaeltaminen tarkoittaa, että annat Pyhän Hengen tehdä sinussa sen, mitä varten hänet on lähetetty. Se merkitsee, että annat hänen vuotaa sydämeesi juuri nyt Jumalan rakkaudella! ”Sillä Jumalan rakkaus on vuodatettu meidän sydämiimme Pyhän Hengen kautta, joka on meille annettu. (Room.5:5).

Jesaja sanoi: ”Niin kuin äiti lohduttaa lastansa, niin minä lohdutan teitä, ja Jerusalemissa te saatte lohdutuksen”(Jes.66:13). Jesaja kirjoittaa Jumalan uppiniskaiselle kansalle, joka ”kulki oman sydämensä tietä”(Jes.57:17).