LAULA, HUUDA JA YLISTÄ

Saatana ei näytä tietävän, Hengen täyttämästä palvelijasta nousee sitä enemmän ylistystä, mitä enemmän hän hyökkää tätä kohtaan. Heitä Jumalan pyhä kriisiin, ja hän laulaa, huutaa ja ylistää Jeesusta! Jos sidot Hengen täyttämän Jumalan lapsen vaikeuksiin ja hankaluuksiin, hän laulaa, huutaa ja ylistää sitä enemmän!

Heti Paavalin ajettua ulos demoneja tytöstä(Ap.t.16:16- 18), Saatana alkoi hämmentää asioita. Hän lietsoi ihmisjoukon Paavalia ja Silasta vastaan, ja yhtäkkiä he olivat kauheassa kriisissä!

Kaupunginjohtajat antoivat ruoskittaa heidät ja heittää heidät vankilaan. Joka ruoskan iskulla kuulen paholaisen sanovan: ”Vieläkö aiot voittaa taistelun? Luulet, että voit ajaa ulos minun demonini ja ottaa vallan minusta?”

Paholainen ei näyttänyt tietävän, että Jumalan palvelijat, jotka vaeltavat Hengessä, ylistävät ruoskasi takia, mitä enemmän sinä ruoskit heitä. ”Mutta keskiyön aikaan Paavali ja Silas olivat rukouksissa ja veisasivat ylistystä Jumalalle; ja vangit kuuntelivat heitä”(Ap.t.16:25).

Jos aiomme vaeltaa Hengessä, silloin meidän tulee uskoa, että Jumala voi pelastaa meidät yliluonnollisesti kaikista Saatanan siteistä, vaikka hänen sitten pitäisi aiheuttaa suuri maanjäristys sen tähden. Tämän hän juuri teki Paavalin tarinassa: ”Silloin tapahtui yhtäkkiä suuri maanjäristys, niin että vankilan perustukset järkkyivät, ja samassa kaikki ovet aukenivat, ja kaikkien kahleet irtautuivat”(Ap.t.16:26).

Saatana yrittää saattaa yllesi kaikkein hirveimmät koskaan kohtaamasi kiusaukset tai koetukset. Hän haluaa syöstä sinut syyllisyydentuntoon, tuomioon ja itsesyytöksiin. Rakas pyhä, sinun tulee nousta Hengessä, ja nostaa silmäsi tilanteestasi ja siteistäsi. Älä yritä ymmärtää mitään. Ala vain ylistää, laulaa ja luottaa Jumalaan, hän pitää sinusta ja vapautuksestasi huolen.