TULLAAN ULOS VOITON PUOLELLA - Gary Wilkerson

Tässä on todella hyvä uutinen! Jeesus tahtoo asettaa sinuun asumaan saman Hengen, joka elää Hänessä. Se on se sama Henki, joka antoi Hänelle voiman päästä läpi vihollisen suunnitelman heittää hänet alas rotkon reunalta (ks. Luuk.4:29- 39).

Ehkä jokin riippuvuus on murtanut sinut: syntitavat ovat johtaneet sinut onnettomuuteen. Pelko ja ahdistus ovat vaikuttaneet sinussa putoamisen toivottomuuteen. Kun Jeesus panee sinuun ”saman Hengen”, voit päästä läpi ja julistaa: ”Tämä asia ei kosketa minua. Voin olla vaikka tulessa, mutta en siltikään pala. Tulen ulos elävänä. Tulen ulos voiton puolelle. Minua ei työnnetä asioihin, joita Jumala ei ole tarkoittanut minua varten. Aion pysyä lujasti paikassa, jonne Hän on minut asettanut”.

Saatat tuntea painetta joka puolelta, mutta Herra on antanut minulle sanan sinulle. Siihen on liitettynä myös profeetallinen lupaus. Minä sanoin Herralle: ”Minun aion varoa visusti tässä asiassa, koska joskus väärät profeetat tulevat esiin ja sanovat kaikenlaista ruusunpunaista ja valoisaa”.

Niinpä en sano sinulle mitään sellaista. Tulee vaikeuksia ja painetta. Sinua vastaan suunnitellaan pahaa, sinut työnnetään kohti rotkoa, kohti reunaa, mutta minulla on sinulle varma sana.

Jos luotat Jeesukseen, jos etsit Herraa, jos haluat kuulla Hänen sanomansa etkä kuuntele vihollisen ääntä, pääset läpi myrskystä täysin voittajana. Menet läpi tulen. Selviät kaikista paineista, kaikesta, mikä tulee sinua kohti, Jeesuksen nimessä.

”Jos vetten läpi kuljet, olen minä sinun kanssasi, jos virtojen läpi, eivät ne sinua upota; jos tulen läpi käyt, et sinä kärvenny, eikä liekki sinua polta”(Jes.43:2).