UNISSA JA NÄYISSÄ

Kaikkialla maailmassa Kristus ilmestyy ihmisille unissa ja näyissä. Arabivaltioissa, Kiinassa ja Intiassa kerrotaan ihmisten kokemuksista Jeesuksen kanssa unissa. Sitä tapahtuu jopa New Yorkissa.

Eräs meidän turvallisuusmiehistämme täällä Times Square – seurakunnassa oli ennen Santerian, paholaisen palvontayhteisön kolmanneksi korkein ylipappi. Hänen alueensa oli Bronx ja hänen asuntonsa oli täynnä ihmisten luita. Hän oli myynyt itsensä, ruumiinsa ja sielunsa Saatanalle. Pyhä Henki kosketti hänen sydäntään ja hänestä tuli kovin levoton. Eräänä yönä hän puhutteli Jeesusta: ”Jos Sinä olet vahvempi kuin paholainen, jota palvelen, näytä se minulle unessa tänä yönä.”

Sinä yönä, unessa mies näki itsensä helvettiin menevässä junassa. Se meni läpi tunnelista, jonka toisella puolella seisoi Saatana. paholainen sanoi miehelle: ”Olet ollut uskollinen minulle. Nyt vien sinut iankaikkiseen lepopaikkaasi.” Silloin yhtäkkiä ilmestyi risti. Sillä hetkellä mies heräsi.

Hän muuttui tuon kokemuksen jälkeen palavaksi Jeesukselle! Poistaen asunnostaan kaikki pahaan liittyvät asiat, hän antoi elämänsä Herralle. Tänään hän on suloinen, harras Jumalan mies ja aktiivi seurakuntalainen. Pysäytin hänet tässä taannoin ja sanoin: ”Näen sinussa Jeesuksen”. Hän vastasi: ”Veli Dave, et tajua, mitä nuo sanasi merkitsevät minulle, joka olen palvellut kaksikymmentäviisi vuotta paholaista”. Hänen ihmeellinen uusi elämänsä syntyi Jumalan antaman unen kautta.

Rakas pyhä, on tuleva päivä, jolloin kaikki maailma on näkevä Jeesuksen. Apostoli Johannes näki näyn ”oli suuri joukko, jota ei kukaan voinut lukea, kaikista kansanheimoista ja sukukunnista ja kansoista ja kielistä, ja ne seisoivat valtaistuimen edessä ja Karitsan edessä puettuina pitkiin valkeihin vaatteisiin, ja heillä oli palmut käsissään, ja he huusivat suurella äänellä sanoen: ’Pelastus tulee meidän Jumalaltamme, joka valtaistuimella istuu, ja Karitsalta’ "(Ilm.7:9 -10).

Se ei ole pieni jäännös, vaan lukematon joukko ihmisiä ja se kaikki ylistävät Herraa. Ylistäkää Jumalaa tuosta luvatusta päivästä!