ELÄ HÄNEN LÄSNÄOLOSSAAN

"Mutta me kaikki, jotka peittämättömin kasvoin katselemme Herran kirkkautta kuin kuvastimesta, muutumme saman kuvan kaltaisiksi kirkkaudesta kirkkauteen, niin kuin muuttaa Herra, joka on Henki" (2 Kor. 3:18). Meistä tulee sitä, mitä katselemme! Mielenkiintomme kohde vaikuttaa koko elämäämme. Se, mitä katselemme hengellisillä silmillämme, pitää meitä otteessaan ja saa vallan! Paavali tahtoi olla Kristuksen vallassa. Vapahtajasta tuli hänen ajattelunsa, saarnaamisensa ja opetuksensa ainut kohde. "Sillä minä olin päättänyt olla teidän tykönänne tuntematta mitään muuta paitsi Jeesuksen Kristuksen, ja hänet ristiinnaulittuna" (1 Kor. 2:2). Hän piti katseensa ruumiin Päässä, ei ruumiin ongelmissa.

Jumalan tahtoisi, että me olisimme puetut Kristuksen läsnäoloon. Haluatko voiton synneistä ja vapautuksen kaikesta vihollisen voimasta? Rukoile ahkerasti Kristuksen läsnäolon ilmausta. Jos olet siinä tosissasi, hänen rakastavat silmänsä sulattavat sinut ja vievät sinut rikkinäisyyden ja synnintunnon paikkaan.

Sama suloinen Herran läsnäolo on sielusi autuus ja elämä. Et tahdo enää lähteä hänen läsnäolostaan. Sinä nojaat hänen käsivarteensa ja kaikki pelko kaikkoaa. Tilalle tulee täydellinen rauha ja lepo. Puettuna hänen ihmeellisen läsnäoloonsa voit kohdata synnin ja Saatanan. Jumalan Sana lupaa: "Joka voittaa, se näin puetaan valkeihin vaatteisiin, enkä minä pyyhi pois hänen nimeänsä elämän kirjasta, ja minä olen tunnustava hänen nimensä Isäni edessä ja hänen enkeliensä edessä" (Ilm. 3:5).

Seurakunta matkaa viimeisiin päiviin kuin "vaimo vaatetettu auringolla..." (Ilm. 12:1). Se on Kristus, meidän valkoinen vaatteemme! Me olemme pukeneet yllemme Kristuksen ja olemme Hänen läsnäolossaan, kaikkien valtojen ja voimien yläpuolella.

Se ei ole lainkaan monimutkaista. Itse asiassa, tämän voi ilmaista lyhyesti: PYSY LÄHELLÄ JEESUSTA! Elä hänen läsnäolossaan ja ota uskossa paikkasi hänen rinnallaan taivaallisissa. Katso, kuinka hän seisoo Isän oikealla puolella, niin mikään ei voi estää sinua. Olet kaiken yläpuolella niin kuin Stefanus. Sinä katselet häntä taivaallisissa (ks. Ap.t.7:56).