JUMALA SUURI TARKOITUS KANSALLENSA

Uskon, että Jumalalla on ollut ristin päivistä asti suuri tarkoitus kansaansa varten. Se ei muutu, ennen kuin Kristus tulee takaisin. Jumalan tarkoitus on evankeliumin salaisuuden käsittäminen. Apostoli Paavali sai ensimmäisenä ymmärtää sen. Nyt se ei ole enää mikään salaisuus.

Paavali sanoi: ”Tämä salaisuus on ilmestyksen kautta tehty minulle tiettäväksi… jota menneiden sukupolvien aikana ei ole ihmisten lapsille tiettäväksi tehty, niin kuin se nyt Hengessä on ilmoitettu … julistaa pakanoille evankeliumia Kristuksen tutkimattomasta rikkaudesta ja saattaa kaikille ilmeiseksi, mitä on sen salaisuuden taloudenhoito…”(Ef.3:3-9).

Tämä salaisuus on yksinkertaisesti se, että Kristuksen ruumis on yhä maan päällä! Sen pää on taivaassa, mutta hänen muu ruumiinsa edelleen täällä maan päällä. Me, jotka rakastamme ja palvelemme häntä, olemme hänen ruumiinsa. Se osa, jonka ihmiset näkevät Kristuksesta maan päällä.

”Sillä me olemme hänen ruumiinsa jäseniä” (Ef.5:30).

”Hän on ruumiin, se on: seurakunnan, pää…”(Kol.1:18).

Jumala koko tarkoitus näitä viimeisiä päiviä varten on summattu tähän lauseeseen: Koska olemme Kristuksen ruumis maan päällä, Jumala tahtoo, että jokaisesta jäsenestä tulee Kristuksen kaltainen!

Jumala tahtoo meidän olevan Kristuksen kaltaisia. Jokainen syntinen voi nähdä meissä Herran Jeesuksen Kristuksen, joka kerran vaelsi täällä ihmisenä. Meidän tulee niin samaistua hänen kaltaisuuteensa, kirkkauteensa ja täydellisyyteensä, että maailman näkee meissä toivon ja vastauksen tarpeisiinsa.

Kristuksen tunteminen ei nyt riitä. Meistä täytyy tulla täysin hänen kaltaisiaan. Meidän tulee katsoa kaikkea, mitä sanomme ja teemme, ja kysyä: ”Näyttääkö tämä Kristuksen kuvalta? Tämänkö haluan syntisten näkevän Kristuksesta?” Menisikö Kristus fyysisessä ruumiissaan katsomaan K-18 elokuvaa? Vierailisiko hän pornosivustoilla? Käyttäisikö Kristus ruumistaan mitenkään väärin? Sortuisiko hän aviorikokseen, irstauteen, juopotteluun? Pettäisikö tai juoruilisiko hän, kertoisiko likaisia vitsejä tai valehtelisiko hän? Eläisikö Kristus valheessa ja yrittäisi kuitenkin saarnata totuutta? Yrittäisikö hän levittää valkeutta pimeyden tasku omassa sydämessään? Kieltäisikö hän ihmisiä tekemästä aviorikosta, vaikka itse tekisi sitä salaa?

Meidän täytyy jatkuvasti pitää katseemme tässä Jumalan suuressa tarkoituksessa. Meidän, hänen ruumiinsa, pitää heijastaa todellisesti ja puhtaasti hänen kuvaansa. Päätä nyt olla täysin Jeesuksen Kristuksen kaltainen.