VANHURSKAAN KYYNELEET

Raamattu selittää empaattisesti, ettei yksikään Jumalan lasten kyynelistä valu maahan. Daavid sanoo:

"Pane leiliisi minun kyyneleeni, ovathan ne sinun kirjassasi" (Ps.56:8). Vanhurskaan kyyneleet ovat Jumalalle niin arvokkaita, että hän säilyttää ne. Jos Jumala säilyttää kyyneleenikin, eikö hän pitäisi minusta huolta?

Tämän kaiken vastaanottaminen on melkein liian uskomatonta. Tässä sanan kohdassa minua puhuttelee kovasti se, että hän laskee kaikki kyyneleeni. Kuinka arvokkaita hänelle sitten ovatkaan henkeni, elämäni jatarpeeni.

Jumala pullottaa jokaisen kyyneleemme. Hän huomaaerityisesti jokaisen vaikeuden, jonka käymme läpi. Tämän pitäisi lisätä luottamustamme häneen. Saatammeko uskoa, että Jumala, joka laskee jokaisen hiuksen päässämme japullottaa jokaisen kyyneleemme, toimii muutoinkin kaikin tavoin meidän hyväksemme?

Kuule tämä sana hengelläsi: Jokainen entisten syntiesi tähden, vaikeuksien ja stressin aikana, jokainen kadotettujen sielujen vuoksi vuodatettu kyynel, on kirjoitettuna hänen kirjaansa.

Saatat väittää: "En minä itke, harvoin vuodatan kyyneleitä." Minä uskon sielun kyyneleisiin, jotka vain Jumala näkee. Sisäiset, hiljaiset kyyneleet vuotavat usein ongelmien ja tarpeiden aikana.

Ei yksikään kyyneleesi ole mennyt hukkaan! Ei yksikään ole ollut turha. Uskoaksemme Jumalaan meidän tulee uskoa myös tämä ihmeellinen totuus!