TUOREEN VOITELUN VOIMA

Jumala antaa sinun joutua koetuksiin, koska hän haluaa tehdä sinusta “paholaisen kestävän”! Ei se tarkoita, ettei sinua vastaan enää hyökättäisi, mutta sinut on valmennettu kestämään! Tämä on osa suurempaa tehtävää, voitelua ja laajempaa käyttöä, johon hän valmistaa sinua valtakunnassaan.

Lisäksi Herra vahvistaa sinua kestämään paholaisen juonia. Jumala nostaa esiin uskovien joukon, joka on joutunut kohtaamaan saatanan. Se on myös saanut voimaa häntä vastaan ja tuntee sen neuvot eikä pelkää sitä. Jumala sanoo: ”Kun olet ymmärtänyt, miksi joudut käymään läpi kaiken tämän, saat takaisin sen, mitä olet menettänyt. Saat takaisin elämäsi hallinnan Pyhän Hengen voiman kautta!”

Kun profeetta Elian koetukset olivat ohi(ks. 1 Kun.19), hänen ei enää tarvinnut juosta pakoon. Nyt hän oli varma suunnasta ja vahva hengessään. Jumala näet aikoi lähettää hänet kansojen luo asettamaan valtaan kuninkaita, johtajia ja profeettoja.

Jumala sanoi Elialle: ”Lähde takaisin samaa tietä, jota tulit… voitele Hasael Aramin kuninkaaksi… Jeehu... Israelin kuninkaaksi… sijaasi profeetaksi Elisa” (1 Kun.19:15 -16). Elialle oli annettu tuoreen voitelun voima. Hänellä oli taas elämä hallinnassa.

”Niin hän lähti sieltä”(1 Kun.19:19). Elia tuli ulos luolasta tekemään Jumalan tahtoa. Hänen ei tarvinnut vuodattaa kyynelvirtoja. Ei, hänen vain piti kuunnella Herran sanaa!

Rakkaani, Saatanan sitoo sinua ainoalla keinollaan, pelolla. Sinun täytyy ravistella se päältäsi uskossa. Sinun pitää sanoa: ”En aio alistua. Jumala antaa minulle tuoreen voitelun taivaasta. Hän aikoo käyttää minua!”

Uskotko, ettei Jumalan työ sinussa ole vielä päätöksessään. Hän opettaa ja valmentaa sinua parempia asioita varten. Hän haluaa puhua sinulle epätoivosi luolassa. Hän tahtoo sanoa sinulle, mitä tehdä ja minne mennä. Ennen kaikkea hän haluaa tuoda sinut ulos sieltä.

Nouse siis epätoivostasi ja ravista yltäsi pelon ja masennuksen siteet. Lähde luolastasi. Tulet huomaamaan, että voitelu virtaa sinuun sillä hetkellä, kun nouset ylös ja kävelet ulos!