KUNINKAAKSI ASETETTU

Apostoli Paavali kirjoittaa Jeesuksen toisesta tulemisesta: ”Jonka aikanansa on antava meidän nähdä se autuas ja ainoa valtias, kuningasten Kuningas ja herrain Herra”(1Tim.6:15). Paavali sanoo siis lyhyesti: ”Kun Kristus tulee, hän näyttää kaikille, kuka on Herra.”

Isä Jumala asetti Kristuksen valtaistuimelle kaikkien kansojen ja kaiken luomakunnan kuninkaaksi ja seurakunnan pääksi. Paavali sanoo: ”Ei se vaikuta mitään, miltä asiat näyttävät ulospäin. Kaikki näyttää ehkä olevan kaaoksessa, ja paholainen päässeen valtaan. Totuus on kuitenkin, että Jumala on pannut kaiken Jeesuksen jalkojen alle ja Hän on edelleen kuningas yli kaiken.”

”Sillä hänessä luotiin kaikki, mikä taivaissa ja mikä maan päällä on, näkyväiset ja näkymättömät, olkoot ne valtaistuimia tai herrauksia, hallituksia tai valtoja, kaikki on luotu hänen kauttansa ja häneen”(Kol.1:16). ”Ja hän on ruumiin, se on: seurakunnan, pää; hän, joka on alku, esikoinen kuolleista nousseitten joukossa, että hän olisi kaikessa ensimmäinen”(Kol.1:18).

Nämä Raamatunkohdat todistavat, että Kaikkivaltias Jumala on asettanut Jeesuksen Herraksi ja kaikki valta on annettu hänen käsiinsä. Kuitenkin näemme kaikkialla yhteiskunnan ja hallituksen alentavan Kristuksen, kieltäytyvän tunnustamasta hänen valtaansa ja kuninkuuttaan. Olemme poistaneet Jumalan kouluistamme ja oikeussaleistamme ja säätäneet lakeja ottamatta huomioon häntä. Nyt saamme korjata hirvittävää satoa.

Uskon, että kaiken verenvuodatuksen, väkivallan, rotuvihan, moraalisen alennustilan, huumeiden käytön ja hirvittävien kuolemaan johtavien sukupuolitautien räjähdysmäisen lisääntymisen takana on yksinkertaisesti se, että Amerikka on hyljännyt Kristuksen herruuden. Lainsäätäjät, opettajat ja media ovat tehneet Jumalasta asian, josta ei puhuta.

Kuitenkin huoleni kurottaa kauemmas kuin, että Amerikka on hyljännyt Jeesuksen auktoriteetin. Uskon, että Kristuksen alentaminen vallasta on paljon pahempaa, paljon murheellisempaa, koska se tapahtuu hänen seurakunnassaan. Se on totta! Korotettu Herramme joutuu alennustilaan kaikissa maan seurakunnissa ja uskovien suurten joukkojen elämässä.

On ymmärrettävää, että jumalattomat ihmiset haluavat tuoda Kristuksen alas valtaistuimeltaan. Kuinka valtavasti se murehduttaakaan Jumalan sydäntä nähdä, että Kristuksen alentavat ne, jotka kutsuvat itseään hänen nimellään.