HÄNEN ÄÄNENSÄ

Jumalan äänen kuuleminen ja tunteminen on yksi todellisen uskovan suurimmista siunauksista. Tänä päivänä on aivan mahdollista kuulla Jumalan ääni yhtä selvänä ja varmana kuin Aabraham ja Mooses kuulivat, yhtä selvästi kuin Samuel ja Daavid ja Paavali, Pietari, apostolit ja Johannes Patmos -saarella. Jumala on luvannut tehdä äänensä tunnetuksi viimeisen kerran näinä lopun aikoina. Hän on antanut lupauksen ja varoituksen äänensä kuulumisesta. ”Vaan te olette käyneet Siionin vuoren tykö ja elävän Jumalan kaupungin, taivaallisen Jerusalemin tykö, ja kymmenien tuhansien enkelien tykö”(Hebr.12:22).

Jumalalla on tämä sanoma kaikille, jotka ovat uloskutsuttuja: Jumalan ääni, joka järkytti maan menneiden sukupolvien aikana, kuullaan vielä kerran viimeisessä järistyksessä! ”Silloin hänen äänensä järkytti maata, mutta nyt hän on luvannut sanoen: ’Vielä kerran minä liikutan maan, jopa taivaankin’ "(Hebr.12:26). Tässä Jumala varoittaa pyhiä, uskovia lapsiaan. ”Katsokaa, ettette torju luotanne häntä, joka puhuu. Sillä jos nuo, jotka torjuivat luotaan hänet, joka ilmoitti Jumalan tahdon maan päällä, eivät voineet päästä pakoon, niin paljoa vähemmän me, jos käännymme pois hänestä, joka ilmoittaa sen taivaista”(Hebr.12:25).

Miksi Jumala kokoaa ihmisiä kuolleista kirkoista? Miksi Pyhä Henki huutaa: ”Lähtekää siitä (Babylonista) ulos, te minun kansani, ettette tulisi hänen synteihinsä osallisiksi ”(Ilm.18:4). Sitä varten, että Jumalalla pitää olla kansa (Siionin kansa) näinä vaikeina viimeisinä päivinä. Heitä ei väärä oppi ole hämmentänyt. Nämä ovat lampaita, jotka eivät seuraa vääriä opettajia, vaan tuntevat isäntänsä äänen. Jumala puhuu heille selvästi ja varmasti ja he elävät Hänen äänestään! Hänen äänensä johdattaa, lohduttaa ja ohjaa heitä kaikissa asioissa. Eräs leimaa-antava piirre pyhissä ihmisissä on, että he eivät erehdy Jumalan äänestä. He tuntevat sen, kuulevat sen ja ovat sen hallinnassa. Se on varma, luja ja erehtymätön.