ON AIKA SULKEA OVET

”Vaan sinä, kun rukoilet, mene kammioosi ja sulje ovesi ja rukoile Isääsi, joka on salassa; ja sinun Isäsi, joka salassa näkee, maksaa sinulle”(Matt.6:6).

Ne kuulevat Jumalan äänen, jotka kohtaavat Hänet salaisessa kammiossa. Jumala on tarkka siitä, kenelle Hän puhuu. Hän puhuu vain niille, jotka pitävät Hänen ääntään sellaisessa arvossa, että he sulkeutuvat Hänen läsnäoloonsa pois koko maailmalta päästäkseen yksin Hänen kanssaan, odottamaan Häntä.

Jumala sanoo meille: ”Jos haluat kuulla Minun ääneni, sulkeudu salaiseen rukouskammioosi. Rukoile Minua salassa ja minä maksan sinulle.” Kiire, himo, kateus ja elämän huolet tukahduttavat Jumalan äänen. Jeesus antoi meille varoituksen tulemasta liian kiireiseksi pysähtymään ja kuulemaan Hänen äänensä. Kylväjävertauksessa ”sana” on Hänen äänensä: ”Ja toisia ovat orjantappuroihin kylvetyt; nämä ovat ne, jotka kuulevat sanan, mutta maailman huolet ja rikkauden viettelys ja muut himot pääsevät valtaan ja tukahduttavat sanan, ja se jää hedelmättömäksi” (Mark.4:18- 19).

Pelkään, että jotkut tämän lukijat ovat jo tukahduttaneet Jumalan äänen. Tukahduttaminen merkitsee ”ahtaa” tai hukuttaa Hänen äänensä. Jumala puhui aiemmin selvästi sinulle, ja se oli niin ihanaa. Sinä edelleen rakastat Häntä, mutta sinulla on vähemmän ja vähemmän aikaa Hänelle. Kiireisyytesi kutsuu nyt sinua, sinun rikkautesi, huolesi, vaikeutesi ja kaikki muut asiat, jotka täyttävät aikasi! Jumalan ääni heikentyy heikentymistään. Hän kutsuu sinua, vetoaa sinuun, varoittaa sinua: ”Jos jatkat tähän malliin, sinä pian hukutat minun ääneni sinussa kokonaan”.

Sinusta voi tulla niin kiireinen, niin vaikeuksien ja huolien alistama, ettei sinun ole hyvä kuulla Hänen ääntään, koska et haluaisi kuulla sitä. Jeesus sanoi, että se olisi hedelmätöntä(jae 19).

”Ja mitkä hyvään maahan kylvettiin, ovat ne, jotka kuulevat sanan ja ottavat sen vastaan ja kantavat hedelmän, mikä kolmikymmen-, mikä kuusikymmen-, mikä satakertaisen" (Mark.4:20).