TÄYSIN VALMIINA

Tahdon olla sotilas, joka on täysin valmis taistelukenttää varten. Tiedän, että voitto on saatu jo kauan ennen, kuin taistelu alkaa. Se on saatu harjoitteluleirillä, koulutuksessa ja kokemuksen kautta. Kun vihollinen yhtäkkiä tulee minua kohti, tarvitsen kaiken saatavilla olevan varustuksen. Sen antaa Jumalan voimallinen Sana, kun kätken sen sydämeeni. Niin, seuraavalla kertaa, kun paholainen hyökkää, luotan siihen, että olen saanut varusteet. Voitan taistelun yksin Jumalan kanssa, jo ennen sodan alkamista.

Oletko sinä sitoutunut sotilas, uskot, että Jumala varustaa sinua juuri nytkin? Jos niin on, silloin täytät kolme vaatimusta:

1. Olet Jumalan Sanan ahkera lukija.

Kun tutkit Raamattua, alat ymmärtää, kuinka paljon Jumala rakastaa sinua. Jos et ole vakuuttunut Hänen ehdottomasta rakkaudestaan, et kykene hallitsemaan kriisiä, joka on tulossa. ja sinä voit vakuuttua Hänen rakkaudestaan ainoastaan syömällä Hänen Sanaansa.

2. Harjoitat läheisyyttä Jumalan kanssa päivittäin, vietät laatuaikaa rukouksessa.

Herramme haluaa meidän etsivän Häntä omissa vaikeuksissamme. Niiden aikana lausutut rukoukset eivät silti riitä. Meidän tulee etsiä Isäämme myös hyvinä aikoina. Uskomme ei ole tarkoitettu olemaan vain ajoittaista, tilaisuuksista riippuvaa. Sen täytyy muodostua siitä, että suhteemme Herraan tulee läheisemmäksi.

3. Uskot, ettei Jumala salli sinun kohtaavan sellaista koetusta, josta Hän ei ole valmistanut pääsyä.

Jos suuri koetus tulee kohdallesi, sinun ei tarvitse miettiä sitä, onko uskosi tarpeeksi vahva tai liian heikko. Isämme antaa armonsa, kun sitä tarvitaan. Jos olet kehittänyt läheisen suhteen Häneen, Hän kaataa päällesi kestävän armonsa, kun sitä tarvitset.

Jumala kutsuu sinua lepoonsa tänään.

”Tulkaa minun tyköni, kaikki työtä tekeväiset ja raskautetut, niin minä annan teille levon”(Matt. 11:28).