ERILAISIKSI KUTSUTTUINA - Gary Wilkerson

Jumala on kutsunut meidät olemaan erilaisia kuin maailma, huomattavasti erilaisia.
”Mutta luonnollinen ihminen ei ota vastaan sitä, mikä Jumalan Hengen on; sillä se on hänelle hullutus, eikä hän voi sitä ymmärtää, koska se on tutkisteltava hengellisesti”(1 Kor.2:14).
Juuri tätä eroa maailma tarvitsee. Kuten Paavali sanoo: ”Mutta jos kaikki profetoisivat ja joku uskosta tai opetuksesta osaton tulisi sisään, niin kaikki paljastaisivat hänet ja kaikki langettaisivat hänestä tuomion, hänen sydämensä salaisuudet tulisivat ilmi, ja niin hän kasvoilleen langeten rukoilisi Jumalaa ja julistaisi, että Jumala totisesti on teissä” (1 Kor.14:24 - 25). 
Ensimmäinen tehtävämme on lakata näkemästä Jumalan Sanan nälkää keskuudessamme. Hänen Sanansa kohtaaminen irrottaa meidät ”tavanomaisesta” kristitystä. Se panee meidät silmäkkäin oman kuivuutemme, kylmyytemme ja välinpitämättömyytemme kanssa Kristuksen suhteen. Se lähettää meidät polvillemme riippumaan kiinni rukouksesta, että Jumala toisi muutoksen.
Rukous muuttaa asioita! Se muuttaa sydämemme, perheemme, seurakuntamme ja lopulta koko maailman. Pyydän sinua antautumaan yhdessä kanssani kolmeen asiaan:
Rukoile, että Jumalan Sana toimisi meidän sydämissämme.
Seiso rohkeasti ja rehellisesti Hänen Sanansa äänenä
Rukoile, että Hän muuttaisi ne asiat, jotka vain Hän voi muuttaa
.
Rukoilen, että saamme nähdä Jumalan ilmestyvän niin, kuin Hän on tehnyt monissa herätyksissä ja liikkeissä, jotka kaikki käänsivät kulttuurin ympäri. Vain Hän voi estää pahan vallan irtipääseminen ja antaa takaisin sen kulttuurin kunnioituksen, jonka olemme kadottaneet jo aikoja sitten. Hän yksin voi herättää seurakunnan, kääntää meidät parannuksen tekemiseen ja tuoda hengellisen herätyksen yhteiskuntaamme.
Kääntykäämme kaikesta sydämestämme Herran puoleen. Etsikäämme Hänen kasvojaan ja rukoilkaamme taivasta näyttämään uuden ja suuren työn maassamme.