HÄNEN LÄSNÄOLOSSAAN

Kun jatkuvasti luet Raamattua ja olet Hänen yhteydessään rukouksessa ja ylistyksessä, tulet yhä enemmän Jeesuksen kaltaiseksi. Kun näet, kuinka rakastava ja anteeksiantava Hän on sinulle, luotat Häneen yhä enemmän kaikissa koetuksissasi. Hänen Sanansa on selkeä: ”Sillä Herran silmät tarkkaavat kaikkea maata, että hän voimakkaasti auttaisi niitä, jotka ovat ehyellä sydämellä antautuneet hänelle”(2 Aik.16:9).
Etsi Häntä kaikesta sydämestäsi ja halua Hänen läsnäoloaan päivittäisessä elämässäsi.  Silloin tunnet ja koet Hänen uskomattoman kirkkautensa.
En osaa kuvitellakaan, kuinka uskovat voivat tuntea rauhaa näinä kauheina aikoina ilman Jeesuksen läsnäoloa ja varmuutta Hänestä. Pelko ja ahdistus riippuvat nyt ihmiskunnan yllä kuin musta pilvi.
Äskettäin maailman rikkaimpia miehiä kokoontui yhteen. Siinä yksi juontajista sanoi ahdistuneella äänellä: ”Olemme kaikki pahimmassa mahdollisessa kiipelissä. Olemme itse aiheuttaneet sen emmekä tiedä miten päästä siitä pois.”
Kiitän Jumalan Jeesuksen läheisyydestä tänä kauheana hetkenä. Vien Hänelle kaikki ahdistukseni ja huolenaiheeni hiljaisessa rukouspaikassani, jossa yksinkertaisesti rakastan Jeesusta. Siellä ylistän Häntä hiljaa, kiitän Häntä ja sälytän Hänelle kaikki kipuni, paineeni ja perhehuoleni. Päivittäin laulan tuota vanhaa gospelia:
Sulkeudun Jumalan kanssa salaiseen paikkaan,
Hänen läsnäolossaan katselen Hänen kasvojaan:
Saan uutta voimaa juosta kilpailussa.
Minä kaipaan päästä hiljaisuuteen Jumalan kanssa.
Rakas lukija, Jeesus vaeltaa sinun kanssasi kaikkien vaikeuksiesi läpi. Hän iloitsee sinusta. Kyllä sinä siitä selviät, rakas voittaja.